• DOLAR 34.21
  • EURO 37.277
  • ALTIN 2948.714
  • ...

HÜDA PAR, CHP’in başındaki geçici zatı rahatsız etmeye devam ediyor. Özgür Özel gittiği her yerde, katıldığı her toplantıda kendi seçmenine yalan söyleyerek saygısızlık yapıyor. Kendi tabanını manipüle ederek aslında onlara hiyanet ediyor.

Özgür Özel, HÜDA PAR’ın ne dediğine bakmadan yalan ve iftiralarla bir tablo çiziyor. Onun şürekası da kendi elebaşlarının yalan söylediğini bile bile ona itiraz etmiyor ve şakşaklıyor.

Burada aslında HÜDA PAR üzerinden gündemi değiştirmeye çalışan zatın saklamaya çalıştığı durumların olduğu biliniyor.

Özgür Özel’in, CHP’nin içindeki FETÖ elemanı olduğu iddiaları neredeyse inkâr edilemez boyutlara ulaştı.

Özgür Özel bununla alakalı konuşmamak için var gücüyle yalan dolana sarılıyor ve HÜDA PAR’ın İstiklal Marşı’na karşı olduğu iftirasını utanmadan atıyor.

Yalanı seriye bağlamış gibi HÜDA PAR bayrağa karşıdır diyor, HÜDA PAR kadına karşıdır diyor. Onun gibi kirlenmişlerin takdiriyle karşılaştıkça da freni patlamış ‘traktör’ gibi sağa sola vurmaya devam ediyor.

Seçim kampanyasında çiftçilere traktör vaatlerinin, uydurdukları bir yalan olduğunu yine kendisi itiraf etmişti. Ekranda ‘her çiftçiye bedava traktör vaatleri’ sorulmuştu, sırıtarak, ‘çarpıcı olsun diye öyle demiştik’ diye cevap vermişti.

İşlerini yalanla yürütmeye çalışan geçici genel başkanın bir de ayağının burkulması veya kırılması olayı vardı. Onun için de iddialar o ki ‘ayağım burkuldu’ diyerekten aslında yalan konuştu ve hem kendi seçmenini hem de bütün Türkiye’yi uydurduğu yalanla yanlış bilgilendirdi.

CHP’nin tacizlerle ilgili çetelesini buraya dizmeye gerek yok. Onların tıynetlerinde bu gibi şeyler sıradan işler zaten.

Normal hayatta da nerede bir ahlaksızlık ve uygunsuzluk varsa bakarsınız ki onların savunucusu yine bu zihniyettir.

Alkolü, çıplaklığı, cinsiyetsizliği, ahlaksızlığı var gücüyle savunan bir yapının HÜDA PAR’a övgüler dizmesini beklemek çok safdillik olur.

HÜDA PAR namus ve izan ehli milletimizin sesi oldukça bunlar rahatsız olmaya ve iftira atmaya devam edecekler.

HÜDA PAR ahlaksız siyonistlerin tekerine çomak soktukça bunlar saldırmaya devam edecekler.

HÜDA PAR’ın siyasetine ve siyasi mefkuresine ilgi arttıkça bunlar yalanlarla karalamaya ve iftiralarla o yönelen teveccühü kırmaya devam edecekler.

Ama Allah’ın izniyle gidici olanlar onlar olacaktır.

Haset edenler ve düşmanlık besleyenler artık anlamalılar ki, bağırsalar da ciyaklasalar da şu gürleyerek yükselen ses, HÜDA PAR’ın sesidir! Bastırmaya yönelik çabalar da beyhudedir!