• DOLAR 32.561
  • EURO 35.26
  • ALTIN 2468.75
  • ...

Yaklaşık on bin Türkiyeli Yahudi’nin Siyonist katillerle birlikte Filistinli Müslümanlarla savaşmak, mazlum Filistin halkını kadın, çocuk demeden katledip soykırımdan geçirmek için işgal topraklarına gittiği söyleniyor. Yani Türkiye vatandaşı on bin katil, gidip mazlum Müslüman kadın ve çocukları katledecek, sonra da elini kolunu sallayarak gelip bu ülkenin caddelerinde, sokaklarında özgürce dolaşacak, canı istediği gibi yaşayacak.

Halkı Müslüman olan, bağımsız olduğunu iddia eden bir ülke için bundan daha büyük bir zillet olabilir mi? Hele hele dünya Müslümanlarının, dünya mazlumlarının hamisi iddiasındaki bir iktidarın, yeni Osmanlı hayalleri kuran bir hükümetin döneminde yaşanıyorsa bunlar…

Böyle bir vahşete göz yummak, böyle bir alçaklığa sessiz kalmak ne yaman bir çelişki ne korkunç bir samimiyetsizlik… Hem iktidar için hem bu ülkenin partileri, STK’ları, etkili kesimleri, yapıları için…

Sayın Erdoğan ve hükümetin diğer yetkilileri Siyonist rejime terörist diyorlar, yapılanlara soykırım diyorlar… Peki, nasıl oluyor da bu terörizme, soykırıma ortak olan kendi vatandaşlarına yönelik hiçbir ceza ve yaptırıma gitmiyorlar, bu korkunç vahşete sessiz kalıyorlar.

Ya dini hassasiyeti olan partiler, STK’lar, etkili yapılar, kesimler… Onların sesi niye çıkmıyor? Gerçekten mazlum Filistin halkı için, Gazze için yürekleri yanıyorsa niye harekete geçmiyorlar? Niye kamuoyu oluşturup iktidarın üzerinde bir baskı unsuru oluşturmuyorlar?

HÜDA PAR’ın bu konudaki girişimi Türkiye’deki dindar kesimler ve vicdan sahipleri için bir samimiyet testi mesabesindedir. Dindarlar birçok partiye, çok sayıda STK’ya, onlarca televizyon kanalı, gazete ve diğer iletişim aracına sahip.

HÜDA PAR’ın Türkiyeli katil Siyonistlerin vatandaşlıktan atılmaları, mal varlıklarına el konulması ve cezalandırılmaları için mecliste bugün yarın gündeme gelecek kanun tasarısı bütün bu kesimlerin desteğiyle mecliste kabul edilmelidir. Yeniden Refah, Saadet Partisi ve diğer partiler içindeki dindar milletvekilleri, adalet ve vicdan sahibi diğer vekiller bu fırsatı değerlendirmeli, HÜDA PAR’a destek olmalılar.

Bu tarihi fırsat değerlendirilmezse Gazze ve Filistin halkına yönelik destek açıklamalarının hiçbir değeri olmaz. Kerbela Katliamında Kufe halkının Hazreti Hüseyin’e yönelik tavrının aynısıyla suçlanırız. Biliyorsunuz, Kufe halkının, yani o zamanın Iraklılarının dilleri ve kalpleri Hazreti Hüseyin’den ama    kılıçları Yezit’ten yanaydı.

Türkiyeli Siyonistler mutlaka cezalandırılmalı! Masum çocukların, kadınların, yaşlıların, sivillerin kanını dökmek için işgal topraklarına koşan, din kardeşlerimizi katleden, bu halka, bu memlekete ihanet eden, bu ülkenin düşmanlarına asker olan bu alçak Siyonistlerin onur ve izzetimizi çiğnemelerine izin vermemeliyiz.    

SADULLAH AYDIN