• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...

Gerek Siyonist terör devletinin bizzat kendisi gerek onu destekleyen ABD ve Avrupa devletlerinin dillerinden düşürmedikleri hedef israil’in güvenliğidir. Bunca katliamın sebebinin bu olduğunu yani güven içinde var olmak şeklinde sık sık dile getiriyorlar, bunun için var güçleriyle saldırıyorlardı.

Şimdi gelinen noktaya şöyle bir bakalım, hatta bizden önce kendileri bakıyordur elbette;

“Siyonist devlet artık huzur ve güvene kavuşmuştur, artık rahatça gözlerini yumarak uyuyabilir, kendilerini rahatsız edecek hiçbir tehlike kalmamıştır…” diyebilir mi?

Belki şunu söyleyebilirler; Gazze’nin, HAMAS’ın ve Batı Şeria’daki Filistinlilerin kısa zamanda toparlanarak terör devletini ortadan kaldırma veya büyük çapta zarar verme ihtimali görünmüyor. Aynı zamanda Filistinlilerin dışında komşu Müslüman ülkelerin yani Mısır, Lübnan, Ürdün, Suriye ve diğer Arap ülkelerinin bir şey yapabilme imkânları daha doğrusu niyetleri de görünmüyor.

Ama biz sorumuzu yine soralım; bütün bunlara rağmen bu terör devleti ve bu devletin mensupları artık güven ve huzura kavuşmuş mudur?

Daha da önemlisi; dünyanın diğer yerlerindeki israilliler düne göre artık daha bir güven ve huzur içindeler mi?

Atlarını artık daha rahat oynatabilme imkânına mı kavuştular?

İşlerini daha geniş ve büyük çapta yürütmeye mi başladılar veya başlayacaklar?

Uluslararası toplantı ve etkinliklerde artık Siyonistler daha çok itibar kazandılar, her vardıkları yerde el üstünde tutuluyorlar ve tutulacaklar diyebiliyorlar mı?

Uzatmayalım, kazanmanın göstergeleri bunlarsa terör devleti kaybetmiştir, hem de asla tartışılmayacak bir şekilde kaybetmiştir. Tarihin çeşitli dönemlerinde vuku bulduğu gibi bugün İsrailoğulları en tedirgin ve korkulu dönemlerinden birine daha girmiştir. Hem de sadece bugünkü topraklarında değil, en güvenli zannettiği ülkelerde bile durum böyledir.

Artık bugünden sonra bütün gelişmeler terör devletinin aleyhine işlemeye devam edecektir.

Selam ve dua ile.