Dünya, imtihan içerisinde bocalıyor. Bir avuç siyonist güruh karşısında ne yazık ki korkakça açıklamalardan öte bir duruş sergileyemiyor.

Siyonistlerin pervasızlığı, bütün dünyanın refahını tehdit ediyor. Bütün insanlığın ekonomik kaybı her geçen gün katlanıyor. Petrol fiyatları, dünyadaki neredeyse her bireyin sofrasındaki gıdaya, suya olumsuz etki ediyor. Bu haydutlar yüzünden dünya büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya.

Hele bir de Basra Körfezi, Hürmüz Boğazı ve Umman Körfezi ile ilgili olarak İran elindeki kozları kullansa ve dünya petrolünün varil fiyatı 100–120 dolarlara çıksa, o zaman göreceğiz Batı ittifakını! Şu an fiyatlar 77 dolar civarında.

Malumunuz olduğu üzere, dünya petrolünün beşte biri bu boğazlardan geçiyor. Petrol zengini Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar, ihracatlarının yüzde 70’ini Hürmüz Boğazı üzerinden gerçekleştiriyor.

Ayrıca petrol üretiminde İran’ın rolü çok büyüktür. 2024’teki verilere göre Venezuela, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip olup 303 milyar varille birinci sıradadır. İkinci sırada 267 milyar varille Suudi Arabistan yer alırken, üçüncü sırada 208 milyar varille İran bulunmaktadır.

Bu haydutlar, İran’ın petrol kuyuları ve rafinerilerine saldırarak aslında bütün bir dünyaya kötülük etmektedirler.

İran’ın elindeki bu asıl kart bile Batı’yı çatırdamaya yetecektir. Buradaki petrol sıkıntısı arttıkça, Rusya ve diğer bloktaki ülkeler petrol fiyatlarını artırarak Batı’yı adeta felç edeceklerdir.

Siyonist haydutlar, aslında böylece Batı’nın sonunu da hazırlamaktadırlar. Kapitalist dünyanın bile bu serserilere göz yumması olası görünmemektedir. Yeter ki sömürülen ülkeler biraz izzet arayışı içerisinde olsunlar. Trump’un İran’a yönelik saldırıdan önce Arap ülkelerini ziyareti ve onları adeta haraca bağlaması bu anlamda dikkatlerden kaçmıyor.

Atılan füzelerin, sıkılan kurşunların finansmanını Müslüman ahalinin alın terinden karşılıyorlarsa, işte en büyük fecaat bu olsa gerek.

Bu muslukların kesilmesi için milletler gerekirse kıyama durmalı ve zilleti kabul edenlerle hesaplaşmalıdır.

İslam topraklarını vuran, Müslüman kanını oluk oluk akıtan füzelerin paraları Suud’un, BAE’nin kasalarından karşılanmamalıdır. Bu zillet perdesi yırtılmalı ve zalimler, siyasi veya inkılabi çalışmalarla rahat yüzü görememelidir.

Paralarımızı siyonistlerin konforu için akıtanlar hesap vermelidir. Bunun hesabını soracak olanlar, Müslüman millet ve vatanperver halk kesimleridir.

Dünya büyük bir imtihanla karşı karşıya, bakalım yüzünün akıyla bunu geçebilecek mi?!