• DOLAR 32.712
  • EURO 35.314
  • ALTIN 2449.446
  • ...

Rahmetli anam anlatırdı; Varlıklı ve soylu bir adam köle satın almaya karar vermiş ve köle pazarına gitmiş. Boylu poslu güzel görünümlü bir köleyi gözüne kestirmiş ve satın almış. Ayrılırken satan adam bizimkinin kulağına eğilmiş;

“Biraz fitnecidir, dikkat et, benden söylemesi” demiş, bizimki aldırmamış, “bir şey olmaz canım” demiş, köleyle birlikte sarayına dönmüş.

Gel zaman git zaman köle ev halkına kendisini alıştırınca bir gün evin sahibinin kulağına fısıldamış; “Benden söylemesi, hanımınızın gözü dışarıda, bir başkasını seviyor” demiş. Adama inanmamış ama yine de içine bir kurt düşmüş. Daha sonra bir gün evin hanımefendisini yalnız bulduğunda kocasının bir başkasını sevdiğini, yakında kendisini boşayıp onunla evleneceğini fısıldamış, kadının da içine bir kurt düşürmüş. Artık karı koca birbirlerine karşı soğumuş ve hep şüpheyle bakar olmuşlar. Köle zaman zaman kendisini haklı çıkaracak birtakım işaretler de gösteriyormuş.

Planının ikinci aşamasına geçmiş, evin hanımına demiş ki; “Kocanı o sevdiği hanımdan vazgeçirecek bir yol biliyorum; gece uyuduğunda usturayla onun sakalından bir kıl kesip bana getir, bu iş tamam, bir daha gözü dışarıda olmaz”. Kadın bunu kabul edince hemen erkeğe koşmuş; “Aman ağam dikkatli ol benden söylemesi, hanımınız bu gece siz uyurken usturayla boğazınızı kesip öldürecek ve sevdiği erkekle beraber olacak…” Tahmin ettiğiniz gibi adam gece uyuyor gibi yapar, hanımı usturayla gelip boğazından bir kıl almak isterken yakalar ve oracıkta hanımını öldürür. Fitneci köle hanımın sülalesine koşar olanları söyler, oradan eve uğramadan erkeğin sülalesine gider ve iki sülale birbirlerini kırıp geçirir.

Farkındasınız değil mi? Bütün ekranlarda üçüncü dünya savaşı konuşuluyor, ha çıktı ha çıkacak deniyor, Türkiye’nin 3. Dünya savaşına hazırlıklı olup olmadığı tartışılıyor.

Nereden bakılırsa bakılsın insanlığı yeni bir dünya savaşına sürükleyen en önemli etkenin Siyonizm olduğu, Siyonizm’in İsrail adında bir devlet kurmuş olmasından kaynaklandığı görülmektedir.

Zannetmeyin ki Siyonizm sadece bulunduğu bölgede bir çıban, aksine yeryüzünün en önemli bölgeleri için büyük bir kanserdir. Nerede bir huzursuzluk ve anlaşmazlık varsa, nerede bir fitne kaynıyorsa mutlaka kökeninde İsrail denilen terör devletinin güvenliği için yapıldığı görülüyor.

Dünya bu beladan kurtulmadıkça bırakın üçüncü dünya savaşını dördüncü dünya savaşı da çıkacak demektir.

Çünkü Siyonizm sadece Filistinliler için değil bütün insanlık için büyük bir düşman, büyük bir fitnedir. İnsanlık bunu fark etmediği müddetçe asla iflah olmayacaktır. Rabbim o güzel günleri görmeyi bizlere lütfeylesin.