• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Hazırlanın gidiyoruz(!)

Dış hat yolcusu kalmasın(!)

Topyekûn dışarıya gidiyoruz!

Kimisi Kabil’e, kimisi İran’a, kimisi Arabistan’a!

Kimisi de Suriye’ye!

Gitmek isteyen olursa Nefret Havacılık A.Ş den bilet rezervasyonunu yaptırıp tek inişle Afganistan’ın, İran’ın, Arabistan'ın merkezine, mazlumlar diyarı çadırkentlere, Yemen’e, Afrika çöllerine inebilir.

Bir de mülteci düşmanlığı sosyal yardımlaşma derneği aracılığıyla da Suriyeli mülteciler hızlı bir şekilde iade edilir!

Bre gafiller, Allah’ın yeryüzünü insanlar için döşek kıldığından da mı gafilsiniz.

Bakınız;

“O'dur size yeryüzünü döşek kılan, gökyüzünü bina eden, gökten suyu indirerek ikram eden ve onunla sizin için türlü meyveler çıkaran. O halde (bütün bunları yapanın tek O olduğunu) bile bile Allah'a eşdeğer rakip güçler tasarlamayınız.”(Bakara 22)

“O mü’minler, tamâmen haksız yere ve sırf “Rabbimiz Allah’tır” dedikleri için öz vatanlarından çıkarıldılar. Eğer Allah insanların bir kısmının kötülüğünü diğer bir kısmının eliyle savmasaydı, içlerinde Allah’ın ismi çokça zikredilen manastırlar, kiliseler, havralar ve mescitler yıkılıp giderdi. Allah, kendi dinine yardım edenlere elbette yardım edecektir. Çünkü Allah mutlak kuvvet sahibidir, her işte üstün ve mutlak gâliptir.”(Hac 40)

İnancımızda hiçbir kimsenin başka bir kimseyi veyahut bir devletin başka bir devleti hele hele adına Demokratik Cumhuriyet veyahut İslam Cumhuriyeti dediğimiz sistemlerde düşüncesinden, inancından, yaşam tarzından, söylediklerinden dolayı sebepsiz yere malına çökmeye, sömürmeye ve işkence ile öldürmeye hakkı yoktur ve olamaz.

Vadettikleriniz sürgünse, zorbalık ve öldürme ise insanlık bunun neresinde. Size tavsiyem düşünceye düşünce ile karşılık vermeniz. Ülkeler kimsenin babasının çiftliği değildir. İsteyen istediği şekilde at koşturamaz.

Ama yine de karar sizindir, ha illa göndermekte ısrar ediyorsanız da karar sizindir.

Hem otobüsler ve tayyareler, şimendiferler boş gitmesin.

Hızlı trenler de var, vapurlar ve gemiler...

Atlar, katırlar ve eşeklere de bineriz belki.

Kimimiz de yayan gideriz olur mu?

Yeter ki siz burada rahat edin, çalıp çırpın, keyfinizi çatın, istediğiniz şekilde yudumlayın, gezin dolaşın kafanız kulağınız rahat etsin.

O zaman belki iktidara da gelirsiniz, kendi kendinizi yönetirsiniz.

Komşularınızla sıfır problem, Esatlarla, Putinlerle sarmaş dolaş, iade-i ziyaretler için bilet kesip prens Harry'ye uçar ve ziyafetler çekersiniz artık…