• DOLAR 32.244
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2404.616
  • ...

Gazze soykırımında altıncı ayı geride bırakırken; 34.000’den fazla insanın öldürüldüğü, bir o kadarının kaybolduğu ve bunun üç katına yakın da yaralı ve sakat bırakıldığı dehşet dolu bir süreci yaşıyoruz. 15.000’den fazla çocuğun, 8.000’e yakın kadının öldürüldüğü, artık içinde barınacak bir tek evin ayakta kalmadığı kimsesiz ve yardımsız mazlum Gazze’den bahsediyoruz. Artık Müslüman Gazze halkının yok edilişinin hazin hikâyesini rakamlarla ifade etme bahtsızlığını ve acı gerçeğini dile getiriyoruz.

Müslüman Gazze halkına karşı bu katliamları gerçekleştiren barbar siyonist Yahudilerin gaddarlığı, bebekleri öldürecek kadar vahşilikleri, buradaki mazlum çocukların ve kadınların açlıktan ölmelerine karşılık gıda ve ilaç yardımına müsaade etmeyecek kadar insanlıktan çıkma alçaklıkları; ancak bu lanetli kavmin yapabileceği bir hareket olabilir. 80 yıldır, Filistin’de mütemadiyen yapageldikleri katliamları artık ayyuka çıkmıştır.

Katil işgalciler de ABD ve diğer batılı ülke yöneticilerinden aldıkları güç ve destekle bu katliamlarını pervasızca ve gaddarca gerçekleştirmektedirler. ABD ve Batı olmasaydı, katil siyonistler bu kadar uzun süre mücadele edemezlerdi ve çoktan dağılıp gitmişlerdi. Sınırsız silah ve maddi destekle katliamlarını daha gaddarca yapma alçaklığında bulunmaktadırlar. Daha önce söylediğimi yine iddialı bir şekilde tekrarlıyorum ki, ABD ve Batılı ülkelerin desteği olmazsa siyonist işgalciler bir hafta bile orada tutunamazlar.

ABD’nin bu alçakça tutumu karşısında, vicdan sahibi üniversite öğrencileri büyük bir mücadele başlattılar. Amerika’da her gün yeni bir üniversitede işgalci siyonistlere verilen destek, protesto edilmekte ve işlenen katliamın esas sorumlusunun ABD olduğu ifade edilmektedir. Üniversite öğrencilerinin bu onurlu davranışları tabii ki çok sert bir şekilde bastırılmakta ve üniversite hocalarına varıncaya kadar ABD polisi tutuklamalarda bulunmaktadır.

Özgürlüğün ülkesi olduğu martavalını bütün dünyaya yutturmaya çalışan ABD yönetimi; siyonist vahşetin ifşası söz konusu olunca, kendi öğrencilerine karşı bile en barbar yöntemlerle müdahale etmekten geri durmamaktadır. Kendi üniversite öğrencilerine ve hocalarına karşı bu gaddarlığı sergileyen ABD yönetimi, acaba başka halklara ve özellikle Filistinli müslümanlara hangi zulümleri reva görmez ki?

Evet, işgalci siyonistlerin barbarlığı, ABD’nin açık desteğinden ileri gelmektedir. ABD’nin sınırsız ve koşulsuz desteği ile işgalci Yahudiler, Müslümanlara yönelik katliam üstüne katliam gerçekleştirmekte, bütün bir Filistin’i işgal etmekle yetinmemekte, Gazze’yi tamamen haritadan silecek şekilde soykırım ve bütün evleri yakıp yıkarak insanlık dışı fiillerini alçakça sürdürmektedir.

Amerikan üniversitelerindeki öğrenciler, bu insanlık dışı fiillere ve uygulanan soykırıma daha fazla sessiz kalmamak için onurluca ayağa kalkmış bulunmaktadırlar. Bu öğrencilerin başlatmış olduğu ABD zulmüne karşı bu mücadele; her gün yeni bir üniversitede kendini göstermektedir. Bu gösteriler daha da büyüyüp bir mücadeleye dönüşürse ABD’nin siyonist işgalcilere sağladığı sınırsız desteğe ilk etapta sınırlama getirilebilir ve belki de sonlandırabilir.

Peki, İslam ülkelerindeki üniversite öğrencileri bu öğrencilere ses verip ne zaman zulme karşı ayağa kalkacaklar? Özellikle bizim üniversite öğrencilerimiz, kesintisiz bir şekilde siyonistlere karşı seslerini yükseltecek zaman gelmedi mi hala? Yoksa ölü taklidi onları daha onurlu bir öğrenci mi kılmaktadır?