• DOLAR 32.288
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2401.447
  • ...

İslam ülkelerinin sessizliğe gömüldüğü, üzerlerine ölü toprağı serpildiği bir günde Allah içimizi batıdan gelen haberlerle ısıtıyor.

Güneş batıdan hem de en batıdan, batının en ciddi yerlerinden, üniversitelerinden doğuyor.

Hiç yabancısı değiliz, en cahilimiz bile birbirine aktarır dururdu kıyamete yakın güneşin Batıdan doğacağına dair rivayetleri. Veya dünyanın son zamanlarında önemli bir Batı ülkesinin Müslüman olacağını.

Galiba ilahi takdir bunun düğmesine basmış gibi.

Üstelik bu güneş sıradan insanlarla değil Amerika ve Avrupa’nın seçkin insanlarıyla birlikte doğuyor.

Bu olay bizim gördüğümüzden de ciddi olmalı ki Amerika paniklemiş durumda. Öğrencilerin geçici bir hevesi olmadığı, bir göz yaşartıcı bir kaç bombayla bu hevesin bitmeyeceğini görmüş olmalı ki görülmedik şiddete başvuruyor. Yerlere yatırılıp sürüklenen, ters kelepçeyle bağlanan öğrenciler bu işe son vermek yerine her gün sayıları daha da artıyor. Amerikan yönetiminin çatılara keskin nişancılar yerleştirmesi şiddeti artırması direnişçilere asla geri adım attırmıyor. Bu işin öğrencileri aşarak başta öğretim görevlileri olmak üzere her tarafa yayılacağını gösteriyor.

Görünen o ki Amerikan yönetimi Siyonist terör çetesine destek olmanın hesabını verecek gibi.

Tabii asıl paniğe kapılan haydut Netanyahu ve çetesidir. Kendisinin Gazze’de uyguladığı şiddeti Amerikan yönetiminden göstericilere karşı uygulaması için cıyak cıyak bağırıyor.

Farkında mısınız? Filistin diasporası ilk defa kendisini göstermeye başladı. Yani ta baştan beri yurtlarından sürülen Filistinliler, israil’e karşı silahlı direnişte yer alamasalar da ilk defa sanal alemde kendilerini göstermeye başlamışlar, ülkeleriyle iletişime geçip olup bitenleri dünyaya aktarmaya başlamış durumdalar. Bunun zannedildiğinden çok etkili olduğu belirtilmektedir.

Bu tekerlek kesinlikle tümsekte kalmamalı, aşmalıdır. Bu konuda bizler de elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.

Selam ve duayla.

Diğer Köşe Yazarları