Ey sağır, kör ve dilsiz dünya,
Gazze'de sadece 1 yaşında ve 2 yaşında olan tam 100 bin bebek açlıktan ölmek üzere...
Tam 100 bin bebek...
100 bin bebeğin bu devirde açlıktan ölmesi demek, insanlığın ölmesi demektir. Ey liderler, sizin hiçbir hesap ve kitabınız bu bebeklerin canlarından daha değerli değildir.
Hemen şimdi ayağa kalkın ve bu vahşeti, bu soykırımı durdurun.
Bu tarihi katliam ve utanca engel olmayan herkes, büyük bir vebal altındadır. Gazze'ye bir çuval un sokamayan liderlere yazıklar olsun. Bu gün değilse artık ne zaman? Eğer askeri yollar ve diplomasi ile bu kudurmuş Siyonist köpeği durdurmaya yanaşmıyorsanız, hiç olmazsa elinizdeki imkânları ve zenginlikleri devreye sokarak siyonistleri geri adım atmaya zorlayın.
Gazze'deki mazlumlar, dünyadaki tüm insanların öldüğünü düşünüyor. "Zira eğer birileri hala sağ olsa idi mutlaka bize yardım ederlerdi", diyor.
Evet, eğer zor günde bir dost eli uzanmıyorsa, varlığınız ve yokluğunuz arasında hiçbir fark yoktur. O kınamalarınızı da alıp başınıza çalın. Biz de sizi şiddetle kınıyoruz.
Hala hiç bir şey olmamış gibi davranıp durumu idare etmeyi bir stratejiye dönüştürmüş acizler, bu çocuklar eğer açlıktan ölürse, ne bu dünyada ne de ahirette yakanız bir araya gelmez. Bu hakikat böyle biline!
Allah, günleri insanlar arasında evirip çevirir.
Elbette bu günler de geçer. Aziz ve Celil olan Allah çok yücedir. Ama bu günlerde mazlumun yanında olmayıp sadece eşek arısı gibi vızladamayı yeterli görüp bal yapmayanlar asla unutulmayacaktır.
Yine bütün imkânsızlıklara rağmen bedenlerini ve bütün varlıklarını şehadete yatıran Yemen'in asil insanları ve diğer onurlu insanlar da asla unutulmayacaktır.
İmtihanın şiddeti, gerçek yiğitleri ortaya çıkarmaktadır.
Yemenliler, aslında iman ve Müslümanlığın ne demek olduğunu bütün dünyaya göstermektedir.
Filistinli mücahitler de gerçek imanın ne olduğunu tüm dünyaya göstermekte ve direnişçi İslam'ı öğretmektedir.
"Ey Müslümanlar", diye feryat eden mazlum kadın ve çocuklar için savaşanlara selâm olsun.
Asrımızın Kerbelası Gazze'ye gözlerini kapatanlara da yazıklar olsun.
Yarın Allah'ın huzurunda sizin reel politik masallarınız bir bahane olmayacaktır.
Zebaniler, ayaklarınızdan ve perçemlerinizden tutup sizi cehenneme sürüklediği zaman, o reel politik masalları orada da anlatınız. Bakalım size bir fayda sağlayacak mı?
Tarihin kırılma noktasındayız. Tüm insanlık, bilhassa Müslümanlar imtihan olmaktadır.
100 bin çocuk ve diğer mazlumlar, açlıktan son nefeslerini vermeden evvel, ayağa kalkın ve ayıbınızı ve utancınızı temizleyin.
Gazze meselesinin, Gazzeliler bitince veya topraklarından sürülünce kendiliğinden hal olmasını bekleyen liderler;
ya ayağa kalkıp liderlik yapın ve o koltukların hakkını verin ya da şehadet ve direnişi kuşanan ve kefenlerini boyunlarına sarmış olan özgür ruhlu yiğitlere yol verin.
Evet tekrar hatırlatıyoruz o duymayan kulaklarınız ve görmeyen gözleriniz için...
100 bin bebek, 100 bin can son vermek üzere...!