• DOLAR 32.473
  • EURO 34.712
  • ALTIN 2436.353
  • ...

Âlemlerin Rabbi, kullarına faydalı hükümler koyup,``Qed eflahe-l mü`minun`` ayetinin sırayla, kurtuluş ve özgürlüğün imanda olduğunu belirten Rabbi Zül Celal`a sonsuz hamdu senalar olsun. Huzur ve kurtuluşun önderi, Allah`ın habibi Muhammed Mustafa`ya selat`u selam olsun. Selam olsun İslam ve iman yolunda kurtuluş ve özgürlüğü gören tüm mü`min ve mü`minelere..!

İnsanın Xalıkı olan Rabbin`den başkası bunu hiç kimse yerine getiremez. Rabbimiz Kur`an-ı Kerimde kurtuluş projesini gayet açık ve gayet mükemmel bir şekilde bize sunmuştur. Hem de hiç sarsılmaz ve değişmez bir koruma altına almıştır. Şimdi bazıları kalkmış kendi mahdut ve kıt bilgileri ile adeta insanımız güdülmeye müsait sürü muamelesi yaparak güya kurtuluş projeleri sunmaya kalkışıyorlar. Özgürlüğü! Kurtuluşu! Barışı! Vaad ederek Müslüman milleti gayr-i İslami fikir ve ideolojilere destek vermeye teşvik ediyorlar.

Müslaman dediğin ‘`Allah`a teslim olmuş kişidir`` Müslüman dediğin tüm zincirleri kırıp, Allah`ın ipine sıkı sıkı sarılan kişidir. Müslüman dediğin Allah`tan başkasına boyun eğmeyen kişidir. Müslüman dediğin, kurtuluşu, özgürlüğü, refah ve güveni iman ve İslam`da arayan kişidir.

 İşte bizler böyle bir kimliğe sahibiz. Bu Müslüman kimliğimize sahip çıkmalıyız, asla sırat-ı müstakim`den şaşmalıyız.

Bizim için en büyük hakikat İslam`dır. Allah`ın kulları olarak, Allah`tan başka kanun koyucu Muhammed`in ümmeti olarak, Muhammed`den (sav) başka bir önder olamaz bizim için ve tabi ki Kur`an`dan başka kitabımız ve projemiz de olamaz.

 İşte toplumumuz, İslami bir toplum olarak bu bilinçle bilinçlenmeli, hiç kimsenin oyun ve tehditlerinin boyunduruğuna girmemelidir. İslam`dan başka özgürlüğü vaad edenler haram ve günah özgürlüğünden başka hiç bir özgürlüğü vaad etmemektedir aslında. Nefsi başı boş görüp, herkes istediği gibi yaşamakta serbestir fikirleriyle, toplumu gayr-i ahlaki ve fesad dolu bir hale sürüklemektedirler. Özellikle gençlerimizi bu noktalarda çok etkilemektedirler. Yazık ki bütün vaad`leri asılsız ve faydasızdır. İşte bu noktayı gençlerimize açmak için çok çalışmalıyız. Bu konuda mesuliyetimizi hakkıyla yerine getirmediğimiz takdirde, Allah katında mesul olabiliriz. Hepimiz elbirliğiyle Kur`an`nın kurtuluş projesinin tebliğini yapmalıyız. Her bir Müslüman üzerine düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirirse, Allah`ın izniyle Müslüman toplumumuz özüne dönüş yapacaktır inşaallah.

İslam ve imanı gerçek özgürlük bilen genç nesiller yetiştirme temennisiyle Allaha emanet olun.