• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...

Eğer Aksa Tufanı hareketi biz Müslümanların arzu ettiği gibi kısa zamanda başarıya ulaşsaydı elbette çok sevinir hatta bayram ederdik.

Çünkü böyle bir zafer yüz yıla yakındır Müslümanların hasretle beklediği bir zaferdi. Ve gördüğümüz gibi beklediğimiz şekilde cereyan etmedi ve etmiyor.

Fakat nasıl neticeleneceği konusunda konuşmak çok erkendir. Biz Rabbimizden çok şey bekliyoruz, Gazze’de ödenen bedellerin asla zayi olmayacağına yakinen inanıyoruz.

İnşaallah bizim tahayyül bile edemeyeceğimiz istikamete doğru evrilecek gibi görünüyor.

Daha açık konuşalım; Bu intifada Gazze ve Filistin sınırlarını aşıp Yeryüzü İntifadası olma yolunda hızla ilerliyor.

Öncelikle Amerikan İntifadası söz konusudur. En seçkin üniversitelerinde olaylar basit gösteri olmaktan öte gittikçe güçlenen direnişe, adeta Amerikan İntifadasına dönüşmek üzere. Bu bir Yeryüzü İntifadasıdır.

Hangimiz düşünebilir, hangimiz hayal edebilirdik? Bu Gazze’nin kurtuluşundan, iki devletli çözümden çok öte bir şeydir.

Siyonizm’in yıkılışı, emperyalizmin çöküşü anlamına gelmektedir.

Unutmayalım, bu intifada Amerika’da belirli bir noktaya geldiğinde Avrupa başkentlerinin bu selin önünde durma ihtimali yoktur.

Çok şey mi hayal ediyorum? Allah Teala kendi yolunda mücahede eden müminlere hayallerinde, gündemlerinde, ajandalarında bile olmayan yerlerin zaferlerini vaad etmektedir. Ahzab 27 Fetih 20 ayetleri üzerinde birazcık mütalaa yapmanızı tavsiye ederim.

Bir daha tekrar edelim; Siyonizm’in bütün bir insanlığın düşmanı olduğu anlaşıldığına göre bunu yıkmak da bütün bir insanlığın görevi olmalı, gelişmeler de bu istikamette.

Şimdi bize düşen, mademki fiilî olarak Gazze cihadına katılamadık hiç olmazsa Amerika’da yeşeren bu Yeryüzü İntifadasına bulunduğumuz merkezlerden katılım sağlamaktır. Hafta sonu Diyarbakır, 5 Mayıs İstanbul Mevlid-i Nebi etkinliklerini bu anlamda değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla herkesin cumasını tebrik ediyorum.