• DOLAR 32.586
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2415.317
  • ...

Şehidler ölmez” hükmünü koyan Allah-u Teâlâ`ya sonsuz hamd-u senalar.Selat-u selam şehitlerle süslenmiş bir ümmetin peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)`e olsun. Selam olsun Onun âline, ashabına ve tüm İslam şehitlerine! Huseyn`lere,

Selahaddin`lere, şehid Ubeydullah`a olsun.
 

Şehadet; Tüm gerçek mü`minlerin arzusu..!Şehadet; imanın kemale ulaştığının kati delili! Şehadet; ebedi dirilişin püf noktası! Şehadet akan kanın zulmü ve küfrü kızıllığıyla köklerinden sarsması!
Bir can daha adandı, bir can daha kurban ve feda oldu Rahman`a. Muhammedî sevdaya bir Hamza,bir Hubeyb, bir Musab,bir Huseyn, bir Selahaddin daha adandı. İslam davasına bereket ve dirilişi getiren bir kan daha aktı. Çetin kışlardan sonra yağan bir bahar yağmuru gibi bir azizimizin kanı daha döküldü damla damla! Yepyeni baharlar uğruna yeşerecek taptaze filizler için!
 

Yine biz yetim kalsak ta, yine bizim analarımızın yüreği yansada,yine bizim gencecik canlarımız feda olup kadınlarımız dul kalsa da şehadet mutlak galibiyettir. Fani olan bu ömrübakiye tebdil etmek galibiyet değilde nedir? Akan mazlumane kanla zalim,İslam düşmanlarının gerçek yüzünün ortaya çıkması galibiyet değil de nedir? Pasifleşmiş,tembelleşmiş,gaflete bürünmüş bu ümmetişehadet aşkıyla uyandırıp azme getirmek,mücadele ruhunu yeniden pompalamak galibiyet değil de nedir?
 

Tarih şehidin kanının zalimleri nasıl alaşağı ettiğine şahittir. Nice Yezidi saltanatlar Huseyni kıyamlarda akan kanla tar-u mar olmamış mı? Tek gayesi Allah`ın kutsal davasına hizmet etmek olan, tek sevdası Muhammed Mustafa`nın sünneti ve yolu olan kanın her damlasında mazlumiyetten başka birşey olmayan nazenin bir cana kıymak ne derece bir vebal yüklenmektir? Düşünsenize..! hangi vicdana sığar,hangi düşünceye uyar anlamıyorum!..
 

Aziz şehidimizin ailesi,her ne kadar tanışmasak ta aynı dava`ya mensup olduğumuz,aynı derdi paylaştığımız,aynı kader ve acıyı yaşadığımız için acınızı yüreğimizin en derin yerlerinden hissediyoruz.Sizin yaşadığınız şu acıları günlerin aynısını bizlerde yaşadığımız için sizi çok iyi anlamaktayız.Rabbim`den sizler için sabr-ı cemiller niyaz eder,nice Ubeydullah`lar yetiştirme temennisiyle,şehid ailesi sıfatını kazandığınızdan dolayı tebrik ederim. Vesselam…