• DOLAR 32.495
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2434.01
  • ...

- Malumdur ki Mustazaf-Der tesettür seferberliği başlatarak halkı Müslüman olan bir ülkede, başörtüsü yasağının kaldırılmasını hedeflemektir. Rabbim muvaffakiyet verir inşallah.

- Bu söz konusu seferberliğe katılmak her Müslümanın boynunun borcudur. Zira hiçbir toplum en doğal hakları olan örtünme-kılık-kıyafet şekline karışılmasını istemez. Bu gayr-i fitri yasağı kırmaya çalışmalı ve bu uğurda gereken neyse yapılmalıdır.

- “İslam gönüllerde hâkim olmadıkça beldelerde hâkim olmaz” sözünü kaide bilerek şöyle diyebiliriz: “Tesettür kalplerimizde-evlerimizde-giyimimizde hâkim olmadıkça işyerlerinde-okullarda-üniversitelerde hâkim olmaz.”

-Biz bugün ilköğretim çağındaki kızlarımızın örtüsüne özgürlük isterken, acaba biz anneler, ablalar vs. büyükler tesettürün ruhunu yaşıyor ve yaşatıyor muyuz? Acaba giyim alışverişimizde tesettür mü hâkim yoksa moda mı? Yenilik mi? Değişiklik mi? Kalbimizde bunlardan hangisi önce geliyor? Uzun lafın kısası bu seferberlikte herkes seferber olmalıdır. Gerek iç tesettürümüzde, gerekse de dış tesettürümüzde bir özleştirici, bir oto kontrol şarttır bizim için.

- Bu Müslüman toplum özünden kopartılmaya çalışıldığında araç olarak kullanılan ilk ve en etkili şey Müslüman kadının ÖRTÜSÜDÜR.  Batılılar, Osmanlı Şeyhülislamı`nın kızını defilede yarı çıplak olarak gördükleri vakit “işte bu zaferin ta kendisidir” diyerek kadeh tokuşturduklarında bizim kadınımızın hayâsıyla birlikte imanını da almayı hedeflemişlerdi. Bugün tüm sokaklar aradıkları türden giyinen kadınlarla kaynıyor. Aynı adamlar bugün de tesettür modası adı altında tesettürün birebir zıddı kıyafetleri piyasaya sürerek Müslüman kadının üzerinden toplumu ifsat etmeye çalışıyorlar. Ahzab Suresinde: “Ey peygamber! zevcelerine, kızlarına ve mü`min hanımlarına deki: Cilbablarıyla üzerlerine sıkıca örtsünler. Bu onların bilinip, eza olunmamaları için daha uygun ve elverişlidir. Allah ğafur ve rahimdir.” diye buyurmuştur. İşte Kur`an ayetinin modeli ve işte bizim tesettür diye giydiğimiz daracık mantolar, süslü püslü çantalar v.s. aksesuarlar, renga renk eşarplar...

-Şimdi biz böyle, batı kokan, moda kokan, özenti kokan, israf kokan bir tesettür için özgürlük istiyoruz.

Hayır!

-Biz Kur`an`ın, hiçbir cilvesini göstermeyecek, sağlam kale olacak, kadını koruyacak cinsten bir tesettür için özgürlük istiyoruz!

-Şöyle bir baktığınızda aklınıza İslam`ı getirecek, hayâ abidesi, İslamî cinsten bir örtü için özgürlük istiyoruz!

- Böyle bir tesettür kalplerimizde ve giyimimizde hakim olduğunda tesettür her yerde özgür olur biiznillah.