• DOLAR 33.997
  • EURO 37.847
  • ALTIN 2820.797
  • ...

“Şüphesiz ki Allah katında canlıların en kötüsü kâfirlerdir, çünkü onlar iman etmezler.” (Enfal Suresi55)

“Şüphesiz ki Allah katında canlıların en kötüsü akıl etmeyen dilsizlerdir, sağırlardır.” (Enfal suresi 22)

“Ey iman edenler! Müşrikler ancak bir necaset bir pisliktir, bu seneden sonra Mescid-i Harama yaklaşmasınlar…” (Tevbe suresi 28)

Evet, Allah katında kâfirlerin, müşriklerin konumu budur, Rabbimiz bizlere onlara bu gözle bakmamızı, bu şekilde muamele yapmamızı istiyor, Sahabe de yaşarken bu duruşu gösteriyor.

Hudeybiye anlaşmasını ihlal ederek Kâbe’de saldırganları destekleyen Kureyş bunun bedelinin ağır olacağını tahmin ettiğinden müşriklerin lideri konumundaki Ebu Süfyan’ı apar topar Medine’ye gönderdi, barışın yenilenmesini isteyecekti. Ebu Süfyan, Medine’ye varınca doğrudan kızının evine indi. Biliyorsunuz Ebu Süfyan’ın kızı Peygamber Aleyhisselam’ın zevcesi, müminlerin annelerinden biri olan Ümmü Habibe idi (Allah ondan razı olsun). Ebu Süfyan içeri girdiğinde orada bulunan mindere oturdu. Ümmü Habibe annemiz derhal babası Ebu Süfyan’ın altından o minderi çekip aldı. Kızının bu yaptığına şaşırmış, bir şey anlamamıştı Ebu Süfyan;

“Minderi bana mı layık görmüyorsun yoksa beni mindere mi?” deyince kızı babasına; “Sen şu anda pis, necis bir müşriksin, o minder Allah’ın Rasûlüne aittir!” buyurmuştu, detaylarını İslam tarihinden görebilirsiniz.

Bunları hatırlatmamın sebebi çoluk çocuk ve kadın 41 bin Müslümanı hunharca şehid eden, yüz binden fazlasını yaralayan, hastanelerini, okullarını, mescidlerini viraneye çeviren ve iki buçuk milyon Müslümanı açlık, susuzluk ve salgın hastalıklara iten Siyonist kâfirlerin kendilerinden altı esirin yine kendi kurşunlarıyla gebertilmesi neticesinde dünyayı ayağa kaldırmaya çalışmasını ağzımız ayrık ve hayretler içinde izliyoruz.

Her şeyden önce bu çarpıklığa, imanın ve iz’anın asla kabul etmeyeceği şu çarpıklığa bakarak kahroluyoruz.

Ama biz iman ediyoruz hem de yürekten iman ediyoruz ki Gazze’de hunharca şehid edilen bir tek yavrumuz Siyonistlerin tamamının leşinden çok daha değerlidir. Rabbim bunu bize dünyada iken göstersin inşallah!

Ama bizim bir tesellimiz vardır; Yaaşasın zalimler için cehennem!

Selam ve dua ile!