• DOLAR 32.355
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2308.135
  • ...

"Mücadelemiz insanları namaza kaldıran sabah ezanı olsun.
Karanlıkları aydınlığa geceyi sabaha çeviren olaylar vardır. Müslümanları gafletten uyandırıp şuurlandıran olaylar da olmalıdır. İşte o olaylar biz olalım"
.................
"Beklenen gelmez, gelecek olan çalışarak gelir. Mehdi de gelse çalışarak gelecektir.
Hayal aleminde değil gerçekler dünyasındayız. Ortamları, merhaleleri, durumları, şartları, göz önünde tutarak mücadele veriyoruz. .....
Sünnetullah çalışanları muvaffak eder. Kim çalışırsa, akidesi ne olursa olsun başarılı olur. Burada çalışma kazanma açısından, Mümin-kafir, Müslüman, Yahudi, Hristiyan eşit şartlardadır. "İnsana emeğinin karşılığından başkası yoktur."
Neticelerde ve kazanımlarda farklılık vardır. Müslümanların çalışması; kazanmasıdır. Ve davaya katkı olur.
Kâfirlerin çalışarak kazanması Müslümanların aleyhine olur. Kâfirlerin Müslümanlara egemen olmalarının sebeplerinin taksimatında müminlere düşen pay varsa, karşılığı hem dünyada hem ahiret te görülür. Davanın hedefi ne ise çalışması da o atmosferde olmalıdır. Kâfirlerin kendi düzenlerini korumak için ne kadar çalıştıklarını görmemiz bile ne kadar çalışmaya muhtaç olduğumuzu gösteriyor. Unutmayın ki uzun yolları azimli ve inatçı çalışmalar kısaltır."
...........................
"Hakkın, İslam'ın, adaletin müdafaasını yapan yükselir. Şahsın müdafaasını yapan küçülür.
Şahıs yapılanma sürecinde kendine söz getirmemeyi amaç edinirse, yapay başarılara ve başarısızlıkları gizleme yollarına tevessül eder; asıl yıkıcı olan ve kaçınılması gereken budur...
Ümmetin sorunlarını omuzlamak için gerekli olan zamanından önce olgunlaşmak zorundayız.
Geleneksel istek ve arzular konusunda başıboş insanların haletiruhiyeleri size sirayet etmesin.
Dikkat edin kendisini bir davanın sahibi olarak görenler terakki ederler. Şikâyet edenden çok şikayet mercii olun. Problem olmaktan çok problem çözücü olun. Bu konumda iseniz davayı sahiplenenlerdensiniz.
İsteseniz de istemeseniz de zamanından önce olgunlaşmak veya küçükken davanın sahipliğini yapmak budur, bu bağlamda İslami şahsiyeti, toplumumuzun fertlerine kazandırmak için küçük yaştan itibaren meselenin üzerinde durmak gerekiyor onun için davaya mensup bir çocuğun şahsiyetine verilen önem bu anlayıştandır.....
Yaş ne olursa olsun Müslüman ferdin davası ile özdeşleşmesi gerekir. Onun için sunilikten uzaklaşın yaşlı mürebbilerin ahlakına bürünün."
" Şeytan, insanın ve imanın zayıf olduğu an ve noktalara saldırır."
.............
Rabbim bütün İslam kahramanlarına rahmeti mağfireti ve mükâfatı ile muamelede bulunsun. Âmin
Bu dua ve ümid ile;
Allaha emanetsiniz