• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

31 Mart günü sandık başına gidip önümüzdeki 5 yıl için yerel yönetimlerimizi belirleyeceğiz. Her belediye için bir bütçe ayrılıyor. Ayrılan bu bütçeyi şehirlerimizin imar ve inşa edilmesine, insanımızın Dünya ve ahiret saadeti ve refahı için kullanacak adayları belirleyebilmemiz gerekiyor. Seçmiş olduğumuz kimseler kendini toplumun hizmetkarı olarak görecek, Hz. Yusuf'u rol model alacak adaylar olması gerekiyor.

Yönetimde güven ve adalet çok önemlidir. Bir belediye başkanı düşünün ki seçildiği ilk günden itibaren gecesini gündüzüne katıp şehrin imar ve inşa edilmesi için, başta genç neslin sonra bütün vatandaşlarımızın dünya ve ahiret saadet ve refahı için çalışacak ve 5 yılın sonunda madden ve manen ilerlemiş bir şehir inşa edecek...

Ülke olarak yanlış kişileri belediye başkanı olarak seçersek hem şehirlerimize hem de toplumumuza çok ciddi zararlar ettirmiş oluruz. 6 Şubat depreminde normalde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgelerinde çok ciddi çalışmalarının olması gerekirdi fakat göstermelik bir iki çalışmanın dışında her iki belediyenin de pasif kaldığını gördük. Sahada çalışan birçok yetkili, Türkiye'nin en büyük bütçesine sahip ve en çok insan gücünü içinde barındıran Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri niçin deprem bölgelerinde aktif değil diye veryansın etti.

Özellikle Ankara-İstanbul gibi büyükşehir belediyelerine seçilecek kişilerin sadece o şehre değil tüm ülkeye yönelik olumlu ve olumsuz yansımalarının olduğunu görüyoruz.

31 Mart seçimlerinde ilk öngörümüz şudur:

Halkımız, özellikle CHP ve HDP(DEM) gibi toplumumuzun inanç değerleri ile kültürel değerleri ile barışık olmayan partilere bu sefer ‘Hayır!’ diyecek. Bu seçimlerde en büyük darbeyi CHP ve HDP yeni adıyla DEM Parti'nin alacağı kanaatindeyiz.

Seçimlerde en çok gündemde olan Hür Dava Partisi'nin ülke genelinde çok güzel ve büyük bir karşılık göreceğini öngörüyoruz. Ülke siyasetine hızlı bir şekilde yerleşen, toplumumuzun inanç değerleri ile birebir örtüşen, halkın içindeki insanlarla belediye seçimlerine giren HÜDA PAR, Türkiye toplumu tarafından çok sevildi. CHP ve DEM Parti’nin atmış olduğu iftiralar toplumun HÜDA PAR’ı daha yakından tanımasına ve sevmesine vesile oldu.

‘Yanlış adaylarla kazanmaktansa doğru adaylarla kaybederim.’ diyerek dürüst bir siyasi ahlak ortaya koyan HÜDA PAR’ın bu seçimlerde çok büyük bir başarı yakalayacağını şimdiden haber vermek istiyoruz.

Seçimlerin başta milletimiz, İslam ümmeti ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyoruz. İnşallah şehirlerimiz, Allah'tan korkan, iş bilen, toplumumuzun dünya ve ahiret saadet ve refahına vesile olacak, salih insanlara emanet edilir. Belediyenin imkanları toplumumuzun dünya ve ahiret saadeti için kullanılır. Kalbinde ırkçılık bulunan, İslam'a düşmanlık eden; kafirlerin, münafıkların kötü niyetli insanların belediyelerin başına gelmesinden milletimiz adına Allah'a sığınır; hepinizi Allah'a emanet ederiz. 31 Mart'tan sonra çok daha güzel yarınlara kavuşmak dileğiyle...