• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

DEM PARTİ, CHP seçim vaatlerini halka açıklayacaklarına HÜDA PAR'ı karalama yarışına girmişler. HÜDA PAR Türkiye'deki bütün illerimizde, seçkin belediye başkan adayları ve meclis üyeleri ile birlikte seçimlere girecek. Bütün sokaklarda, sosyal platformlarda; HÜDA PAR’ın akıllı, mantıklı ve uygulanabilir seçim vaatleri toplumumuzun gündemine girmiş durumda.

Rahmetli Mehmet Yavuz'un ‘Sizi kandırmayacağız ve sizin malınızı yemeyeceğiz.’ diyerek meydanlarda yankılanan sesi halen kulaklarımızda. Halkımızı gözlemliyoruz; her kesimden insanlarla görüşüyor, mülakatlar yapıyoruz. Seçim anketlerini takip ediyoruz. Görüyoruz ki HÜDA PAR’a toplum olarak ciddi bir teveccüh ve güven var. Birileri dini değerlerimizi, GAZZE meselesini oy almak için bir meze olarak kullanırken HÜDA PAR başkanının İsmail Heniye ile bizzat görüşüp Gazze meselesindeki gayret ve çabası sadece Türkiye halkına değil ümmeti Muhammed için bir ümit vesilesi olmuştur.

İhvan-ı Müslimin yöneticilerinin HÜDA PAR’la görüşüp sorun ve sıkıntılarını özellikle mülteci olan Mısırlı Müslümanların problemlerini HÜDA PAR’a anlatmaları halkımızın gözünden kaçmıyor. Yine ülke siyaseti ile ilgili 4 milletvekili olmasına rağmen çok yapıcı söylemlerle siyasete yön verdiğini hepimiz görüyoruz.

CHP'nin bu ülkeye vermiş olduğu zararları bugüne kadar HÜDA PAR kadar cesurca, sansürlemeden ifade eden bir parti gelmemiştir. Yine Dem Parti'nin Kürtlere yönelik yıkıcı siyasetini toplumun nezdinde HÜDA PAR kadar etkisiz hale getiren bir siyasete şahit olmadık. Kürt dilinin, Kürt vatandaşlarının hak ve hukukunun nasıl savunulması gerektiğini en güzel şekilde HÜDA PAR’da görüyoruz. O kadar güzel anlatıyorlar ki Türk ırkçılığında en ileriye gitmiş bir insan dahi HÜDA PAR’ı dinleyince ‘Ya biz bu Kürtlere haksızlık yapıyoruz.’ diyerek ırkçılıktan vazgeçtiğine şahitlik ediyoruz. Gazze meselesinde hükümeti o kadar akıllı, mantıklı ve israil terör şebekesini etkisiz hale getirecek önerilerde bulunuyor ki hükümet uyguladığı takdirde Gazze’deki insanlar hem açlıktan hem ölümden en kısa sürede kurtulacaklar.

Peki, HÜDA PAR siyasette bu kadar etkin ve yetkin rolü nasıl elde etti? Öncelikle HÜDA PAR bir dava partisidir. İslami bir dava partisidir. Bu ülkede ‘REFERANSIM İSLAMDIR.’ diyen ilk partidir. Gerek ülke içerisinde gerek ülke dışında Ümmet içerisinde tanınmış, sevilen alimlerle istişare edip alimlerin duasını ve nasihatlerini alıp siyasete uygulayan bir partidir.

HÜDA PAR’ın Uluslararası bir yapıya dönüşüp ümmeti Muhammed'in sorun ve problemlerini çözecek ciddi bir organizasyona evrileceği kanaatindeyiz. Özellikle belediye seçimlerinde halkımız hür adayların siyasetine siyasi duruşlarına güveniyorlar. Ülkemizdeki bütün belediyelerin içerisinde mutlaka bir HÜDA PAR’lı olmalıdır. HÜDA PAR’lının olduğu yerde halkın aleyhine herhangi bir oyun çevrilemez. Siyaseti dünyevi ikbal, menfaat ve para için yapmayan; Allah rızası için yapan bu partinin kısa sürede yükselişe geçtiğini hepimiz bilmüşâhede görüyoruz.

31 Mart seçimlerinden sonra HÜDA PAR’ın toplum içerisindeki etkisinin daha da artacağı kanaatindeyiz. HÜDA PAR’lı kadın adaylar ve erkek adayların duruşları, söylemleri, entelektüel birikimleri, insanı merkeze alan vahyin gölgesindeki söylemleri gerçekten halkımızı kendilerine hayran bırakıyor.

CHP ve DEM Parti gibi yapıların HÜDA PAR’a olan saldırıları ise bu partinin halk nezdinde olan itibarını artırıyor.

Kadınıyla, yaşlısıyla, genci ile milletimizin Dünya ve Ahiret saadetini düşünen herkesin HÜR DAVA PARTİSİ’NE destek verdiğini ve bu partinin güçlenmesi için çaba sarf ettiğini görüyoruz. Bu durum bizi gerçekten çok sevindiriyor. Bütün illerimizde HÜDA PAR’a yönelik çok büyük bir teveccüh var. Bütün sosyal medya platformlarında HÜR DAVA PARTİSİ’ne yönelik büyük bir sevgi var.

31 Mart seçimlerinde ülkemizin her yerinden HÜDA PAR’a büyük bir oy kitlesinin aktığını göreceğiz. Belediyelerin imkanlarıyla toplumun dünya ve ahiretinin imar ve inşa edildiğini HÜDA PAR’lı belediye başkanlarından öğreneceğimiz günlere az kaldı.