• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

1 Ocak tarihinde ülkemize yakışır şekilde 308 STK'nın organizesi ile  'Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, israil'e lanet' yürüyüşü gerçekleştirildi. Yaklaşık 250.000 kişi bu yürüyüşe katıldı.

Yürüyüş sonrasında elindeki Kelime-i Tevhid bayrağıyla Filistin atkısı takmış, orta yaşlardaki İsmail Aydemir adlı vatandaşımız evine doğru giderken  "Siz Arap sevicisiniz" deyip adamın yüzüne bir ırkçı yumruk atıyor ve vatandaşın yüzü kan içerisinde kalıyor.

Bu olay Avrupa'da veya gavur memleketlerinde olmuyor. Bu olay İstanbul'un Üsküdar ilçesinde oluyor. Böyle iğrenç bir hareketi yapan ise bir genç! Galatasaray ve Fenerbahçe maçı Suudi Arabistan'da oynanmayınca oluşturulan algının etkisinde kalarak hareket ettiği muhtemel... Başta Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları olmak üzere halkı kin ve nefrete teşvik eden ve ülkemizde böyle kötü bir atmosferin oluşmasına sebep olan herkes yargılanmalıdır.

Siyonizm Gazze'yi yok etmek isterken bizim ülkemizde de faaliyetlerine ve çalışmalarına son hızla devam ediyor. Bu ülkede siyonizmin en güçlü silahı Türk Nasyonalizm'i ve Kürt Nasyonalizm'idir. Bugünlerde Kemalizm ve Türk ırkçılığı üzerinden toplum kutuplaştırılıyor. Eğer yetkililer gerek sosyal medyada gerek diğer alanlarda ırkçılık propagandası yapıp Müslüman halkımızı kutuplaştırmak isteyenlere yönelik tedbir almaz ve müeyyideleri uygulamazsa toplumsal huzurumuz ciddi anlamda bozulur.

Galatasaray ve Fenerbahçe maçı bahane edilerek İslami değerlerimize hiç kimsenin yapamayacağı hakareti bu ülkede yaptılar. Biz Hollanda'da veya İsveç'te İslami değerlerimize hakaret edildiği için günlerce meydanlara çıkmış bir toplumuz. Kendi ülkemizde kendi dilimizi konuşan kendi içimizdeki insanların inanç değerlerimize pervasızca saldırması kabul edilebilir bir durum değil. Sosyal medyada İslami değerlere hakaret eden kişiler kıskıvrak yakalanmalı ve terörle yargılanmalıdır. Bu tür eylemleri teşvik eden sivil toplum kuruluşu görünümlü terör yuvaları tespit edilmeli, toplumu terörize ettiği için kapatılmalıdır.

Seçimler yaklaştıkça birilerinin inanç değerlerimize yönelik saldırılarını artıracağı öngörüsündeyiz. Bu faaliyetler siyasi anlamda kime oy kaybettirir? İslami değerleri koruduğunu ve koruyacağını halka vadeden hükümetin kan kaybetmesine sebep olur. Müslüman toplumumuz gerek televizyon kanallarında gerek sosyal medyada gerek toplum içerisinde inanç değerlerimize pervasızca saldırdığı halde hak ettiği cezayı almayan kimseleri gördüğü müddetçe hükümet ciddi anlamda oy kaybeder.

Müslüman halkımız TV kanallarında İslami değerlerle, Müslümanlarla alay eden şu filmlerden ciddi anlamda rahatsızdır:

“KIZIL GONCALAR”, “ÖMER”, “KIZILCIK ŞERBETİ” adlı diziler İSLAM dininin mukaddesatına, inanç değerlerimize, toplumumuzun hassasiyetine zarar veriyor. İnsanları nefrete, dini değerleri alaya almaya, teşvik ediyor. Bu dizilerdeki karakterler Müslüman şahsiyetleri kötü gösteriyor. Örtü, sakal gibi değerlerimizi aşağılıyor.

Gerek bu diziler gerekse Galatasaray-Fenerbahçe maçı bahane edilerek İslami değerlere hakaretin hat safhaya varması insanımızın öfkelenmesine sebep olmuştur. Vatandaş soruyor: 'Biz bu hükümeti inanç değerlerimizi korusun diye yıllardan beri hükümette tutuyoruz ama bakıyoruz ki televizyon kanallarında bile dizilerde bile İslam'a saldırılıyor. İnanç değerlerimiz anayasal güvence altına alınmamış. RTÜK gibi kurumlar diziler yayınlanmadan önce niçin gerekli incelemeyi yapmıyor? 'Dezenformasyonla Mücadele Merkezi' Galatasaray ve Fenerbahçe maçı ile ilgili oluşturulan algıya yönelik açıklamayı niçin daha hızlı bir şekilde yapmadı?'

İnsanlar birilerinin algıları üzerinden kutuplaştırıldıktan sonra yapılan açıklamalar fayda vermiyor. İslami değerlerimize hakaret eden, toplumsal huzurumuza zarar veren diziler veya programlar yayınlandıktan sonra bu televizyon kanallarına ceza vermek fayda vermiyor.

Bizler toplumun huzurunu sağlamak için Müslüman halkımızın hak ve hukukunu şeytan ve taraftarlarına karşı muhafaza edebilmek için itidal ile mücadele etmeye devam edeceğiz.

RTÜK'e bu adresi tıklayarak https://www.rtuk.gov.tr/sikayet--begenileriniz/3961  veya RTÜK TELEFON: 444 1 178 arayarak TV kanallarındaki uygunsuz programları şikayet edip tepkimizi koyacağız.

Gerek sosyal medyada gerek televizyon kanallarında inanç değerlerimize hakaret edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkenin %99'u Müslümandır ve siyonizme karşıdır. Filistin halkının haklı mücadelesinin yanında olmamız halk olarak siyonizmin saldırılarına uğramamıza sebep oluyor. Siyonizmin maşası Türk ve Kürt Nasyonalizm'idir. Irkçılıkla mücadele siyonizmle mücadeledir.

Allah'tan dileğimiz: İslam'a düşman olanların belasını versin! Dünyada ve ahirette onları zelil etsin! Zillet elbisesini onlara giydirsin! İslam'a düşmanlık edenlere yeryüzünde rahat nefes alabilecekleri bir tek mekan bırakmasın!