• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Hamd, âlemlerin Rabbi Allah'ındır.

Allah'ım! Hamd senindir, ey gökleri ve yeri yaratan; ululuk ve ikram sahibi;

Sensin Allah; senden başka ilah yok. Teksin, benzerin yok; birsin, eşin yok.

Sensin Allah; senden başka ilah yok. Cömertsin, cömertlik sana yakışır; ulusun, ululanmak senin hakkın; büyüksün, büyüklenmek sana ait. Yücesin, yüceliğin doruğundasın; cezalandırman pek şiddetlidir. Rahman'sın, Rahim’sin; ilim ve hikmet sahibisin. İşitensin, görensin; kadimsin, her şeyden haberin var. Kerimsin, kereminin üstüne yok; daimsin, sürekliliğin bitimi yok. Yüceliğinle birlikte yakınsın; yakınlığınla birlikte yücesin Allah’ım!

Allah'ım! Kulun ve resulün Muhammed'e ve Muhammed'in Aline, Seni zikreden varlıklar adedince salât eyle;

Allah'ım! Muhammed ve Aline salât eyle ve izzetinle Müslümanların yaşadıkları şehirlerin güvenliğini ve emniyetini arttır.

Allah’ım Müslümanlara öyle bir nizam kurmayı nasip et ki Kıyamet gününe kadar Ezan-ı Muhammedi’nin okunduğu hiçbir şehrimiz düşman işgaline uğramasın. Hiçbir kafir ve münafık Müslümanlara egemen olamasın. 

Mücahitlerimizi kuvvetlendir. Ezan-ı Muhammedi’nin okunduğu tüm şehirlerimizin huzur ve güvenliğini arttır. Müslüman halklara olan nimet ve ikramını arttır. Kıyamet gününe kadar ezan-ı Muhammedi’nin okunduğu tüm şehirlerimize; emniyet, huzur, bolluk ve bereket ver Allah’ım!

Allah'ım! Muhammed ve Aline salât eyle ve Senin dinin için mücadele edenlerin sayısını çoğalt;

Allah'ım! Senin için mücadele eden herkese ve özellikle Gazze’deki mücahitlere tanımadıklarını tanıt; bilmediklerini öğret ve görmediklerini göster.

Allah’ım! HAMAS’lı kardeşlerimizin ve Senin için cihad eden tüm mücahitlerin ve bizlerin; saptırıcı mal düşüncesini kalplerimizden çıkar. Gözlerimizin önüne cenneti dik, müminler için hazırladığın ebediyet yurtlarını, ağırlanacakları evleri, çeşit çeşit içeceklerle akan ırmakları, türlü türlü meyvelerle sarkan ağaçları gözlerimizin önünde canlandır. Ta ki hiçbir Müslüman düşmandan kaçayım demesin.

Allah'ım! İslam ehlinin tedbirini güçlendir. Başta Gazze olmak üzere tüm yerleşim merkezlerimizi sağlamlaştır; Müslümanların mallarını artır.

Müslümanları bütün diyarlarda ve mekanlarda Kıyamet gününe kadar galip eyle! İslam düşmanlarını etkisiz hale getirip rahata erişmemizi nasip et.

Yeryüzünde devlet sahibi, hüküm sahibi, güçlü hiçbir kafir bırakma! Yeryüzünün egemenliğini tüm zamanlarda ve mekanlarda İslam’a ve Müslümanlara ver! Böylece yerin dört bir yanında yalnızca Sana ibadet edilsin: yalnızca Sana boyun eğilsin, Sana secde edilsin.

Allah'ım! Her bölgenin Müslümanlarına, müşriklere karşı yetecek güç ver. Müslümanlara katından art arda göndereceğin meleklerle yardım et. Müslümanları tüm müşrik, Yahudi ve Hıristiyanlara galip getirt.

Bunların olması için acilen Ümmeti Muhammed’e vahdet nasip et. Gücümüzü toparla.

Allah'ım! Müşrikleri müşriklerle uğraştırarak Müslümanların sınırlarına saldırmalarına engel ol! Müşriklerin sayılarını, güçlerini azalt!

Tüm İslam ümmetinin yüreklerinden korkuyu çıkar; mücahitlere celal ve cür'et ver; yardımınla onları destekle; (Resulünün) siret ve sünnetleri(ni) tüm mücahitlere öğret.

Hüküm vermede doğruyu Filistinli ve yeryüzünde senin için mücadele eden tüm mücahitlere ilham et;

Riya ve gösterişi hepimizden uzaklaştır; duyulup ünlenmek için iş yapmaktan kurtar hepimizi!

Zikirlerimizi, fikirlerimizi, seferlerimizi, konaklamalarımızı Senin yolunda ve Senin için kıl.

Allah'ım! Gazze’de Senin için savaşan Müslümanlara verdiğin mükafatı yeryüzünde onlara dua edip onları destekleyen tüm Müslümanlara da ver.

Gazzeli Müslümanlara malının bir kısmıyla yardım eden, onlar için herhangi bir savaş malzemesi temin eden, onları cihada teşvik eden, onlara dua eden, arkalarında saygınlıklarına riayet eden Müslümanları ve buraya gelip amin diyen buradaki cemaatimizi de Gazze’deki mücahitlere verdiğin ölçüde, onlara verdiğinin misliyle ödüllendir!

Allah'ım! İslâm derdi olan, üzülen, zalim Siyonistlerin yaptıklarına öfkelenen tüm Müslümanları affeyle. 

Şirk ehlinin, Siyonistlerin yaptıkları kötülüklerden dolayı kendilerini üzen, cihada azmedip de güçsüzlükten dolayı gidemeyen, iradesi dışında karşısına engel çıkan Müslümanların da ve bizlerin de adlarını sana ibadet edenlerin, kulluk sunanların, mücahitlerin arasında yaz. Bizlere de mücahitlerin sevabını ver; buradakileri de şehitler, salihler zümresinden eyle.

Amin..