• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...

5 yaşındaki oğlum Muhammed Said, #Diyanet'in açtığı Kur'an Kursu’na gidiyor. Sofrada annesine sordu ve dedi ki:

-Anneciğim Kılıçdaroğlu seçilirse kreşimizi kapatır mı?

Annesi dedi ki:

-Oğlum, Allah ona fırsat vermesin.

Oğlum dedi ki:

-Anne, ben izin vermem.

GÖZLERİM DOLDU "ALLAH'IM, BİZİM HATAMIZ ÇOK AMA ŞU ÇOCUKLAR HATIRI İÇİN ZALİMLERE FIRSAT VERME!" DİYE DUA ETTİM.

  1. sınıfa giden kızım da bugün sabah kahvaltı yaparken "Anne, Kılıçdaroğlu seçildiğinde senin başörtüne el atıp çıkarmak isterlerse ne yaparsın?" Diye sordu. Oğlum yine söze atıldı. "Anne ben onlara izin vermem." dedi.

İttihadul Ulema çok önemli bir açıklama yaparak "Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermenin şer'i bir vazife..." olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Evet, Diyaneti kapatacağını söyleyen, Cumhuriyetin kuruluş tarihindeki mezalimleri tekrardan yapmaktan, Müslüman halklarımıza zulmetmekten vazgeçmeyeceğini deklare eden, CHP ve avenesine oy vermek; günahkarların, karanlığın, kötülüğün karartısını çoğaltmak demektir.

Diğer taraftan Şehy Raid Salah Filistinli Mücahit Alimin de belirttiği gibi ‘Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek mazlum Müslümanların umuduna destek vermek demektir.’

Eski adalet bakanı Abdülhamit Gül'ün geçen gün bir toplantısına katıldık. Çok önemli konulara vurgu yaptı; ama her şeyden önemli olan şu cümlesiydi: @abdulhamitgul dedi ki: "Birçok iyileştirmeler yapmış olsak da #TÜRKİYE HALEN BİR #DARBEANAYASASI İLE YÖNETİLİYOR."

Sivil bir #anayasa inşallah #15mayıs'tan sonra hazırlanacak. @MemurSen İnşallah yeni bir anayasa hazırlanma konusunda toplumu bilinçlendirir. Yeni bir anayasanın hazırlanma sürecinde Memur-Sen ailesi öncülük eder ve hükümet de bu konuda sivil toplumun da desteğini alarak Darbe Anayasası'ndan bu milleti kurtarır. Sivil, Allah'ın kitabına uygun, Müslüman halkımızın değerleriyle uyumlu, Allah'ı razı edecek, insanlığı razı edecek, milletimizi razı edecek, insanlığın hak ve hukukunu savunacak bir anayasa hazırlanır.

Bu vesile ile buradan bütün kardeşlerimize diyoruz ki: Sandıklara gidelim ve ülkenin her yerinde oy kullandığımız sandığa sahip çıkalım. Özellikle oyların sayımında sandığımızın başında bekleyelim. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a ‘Evet’ diyelim, milletvekili seçimlerinde de AK Parti vekillerine ‘Evet’ diyelim. Yereldeki AK Parti milletvekilleri ile ilgili eleştirilerimiz olabilir, beğenmediğimiz yönleri olabilir; fakat mecliste de güçlü bir hükümetin olması için Sayın Cumhurbaşkanımızın toplumun taleplerini daha kolay yerine getirebilmesi için mecliste de güçlü olması gerekiyor.

Hür Dava Partisi'nin inşallah değerli 4 tane vekil adayı da yarın mecliste olacaktır. 100 yıla yakındır zulüm gören bu milleti Allah'ın izniyle çok güzel bir gelecek bekliyor. Darbe anayasasından kurtulmuş, ümmeti Muhammed'i önceleyen, ırkçılık yularından kendini kurtarmış, ilahi adaletin savunuculuğunu yapan Aziz bir topluma dönüşeceğimize inanıyoruz.

Mümtehine Süresindeki 5. Ayetin sonunda geçen duayı bolca okuyalım.