• DOLAR 32.251
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2418.465
  • ...
Mesir festivali tanıtım toplantısı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Vali H.İbrahim Daşöz, Belediye başkanı Cengiz Ergün ve Turizm ve Mesiri Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Tanık, bu yıl düzenlenecek mesir festivali programının içeriği ile alakalı bir basın toplantısı düzenledi.


Vali Daşöz yaptığı açıklamada, Valilik ve Belediyenin toplamda 1 milyonluk bir bütçe ayırdığını belirterek, ayrılan bütçenin etkinlik giderlerine yetip yetmeyeceğini ayrı bir konu olduğunu ve bütün mesir giderlerinin Turizm ve Mesir Tanıtma Derneği tarafından karşılanacağını bildirdi.


Açıklamasının devamında Başbakanlık Tanıtma Fonuna başvurduklarını belirten Daşöz, \"Bu konuyu milletvekili arkadaşlarımız da takip ediyorlar. Oradan da inşallah tatmin edici bir katkı alırsak memnun olacağız. Bunun dışında bazı sponsorluklar olacak. Kısaca özetlemek istediğim konu bu. Hava şartları iyi geçtiği takdirde bu sene daha canlı, daha etkili bir festivali yapacağımıza inanıyorum.\" ifadelerini kullandı.


Turizm ve Mesiri Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Tanık ise bu yıl beş ton mesirin karılacağını belirterek, \"Sayın vali önceki yıllar üç ton, geçen yıl dört ton karılan mesirin, bu yıl beş ton olarak karılmasını rica etmişlerdi. Bizde beş ton olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Nasip olursa halkımıza daha çok noktada, daha çok mesir ulaştırmak on beş günümüzü alacak\" şeklinde konuştu. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir