• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Çantadaki 12 bin lira kül oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesinde İdris Şenlik isimli bir vatandaşa ait evde çıkan yangında, çanta içerisinde bulunan 7 bin TL nakit para ile 5 bin TL değerindeki işçi kartlarının yandığı bildirildi. Yaşanan yangından dolayı kullanılacak hiçbir eşyasının kalmadığını söyleyen Şenlik, duyarlı vatandaşlardan yardım istedi.


Yangın sırasında evde bulunduğunu belirten Şenlik yaşananları şu şekilde aktardı; \"Bahçeden gelip evde dinlendiğim sırada, eşyaların bulunduğu odadan sesler gelmeye başladı. Bende ne oluyor diye bakmaya gittiğim sırada yangını fark ettim. Eşyaların bulunduğu odada oynayan biri özürlü, iki küçük kardeşim kibritle oynadıkları sırada yangın çıkmış. Yangın bir anda eşya dolu odayı sardı. Öncelikle kendi çabalarımız ile söndürmeye çalıştık. Fakat çabalarımız yetmeyince komşularda yardıma geldi. Komşularımızın yardımı da yetersiz kaldı. Daha önce aradığımız itfaiyenin gelmesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında odada bulunan bütün eşyalarımız yanıp kül oldu. Bir çanta içerisinde bulunan 7 bin TL nakit para ile 5 bin TL değerindeki çalışma kartlarım yangınla birlikte kül oldu\" dedi.


Şu an üzerinde oturacaklarını herhangi bir eşyalarının kalmadığını söyleyen Şenlik, hayırsever vatandaşlardan yardım istedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir