• DOLAR 32.787
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2453.688
  • ...
Netanyahu'nun tehdidine Nasrallah'tan yanıt
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, siyonist rejiminin sözde Başbakanı Netanyahu'nun “Sürekli olarak kuzey cephesinde çalışıyoruz. Ayrıntılı, önemli ve hatta şaşırtıcı planlarımız var” tehdidine yanıt verdi.

Hasan Nasrallah açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Filistin devletinin bazı Avrupa ülkeleri tarafından tanınması işgal açısından büyük bir kayıp anlamına geliyor.

“Mescid-i Aksa Tufanı”nın ve Filistinlilerin  kararlılığının sonuçlarından biri de uluslararası mahkemelerde “İsrail”in statüsüdür.

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Siyonist yetkililer hakkında tutuklama emri çıkaracağı zamanının geleceğine kim inanırdı ki bu da Mescid-i Aksa Tufanının sonuçlarından biridir.

Dünyanın her yerinde Filistin halkını desteklemek için gösteri yapan profesörlere ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Uluslararası Adalet Divanı'nın kararından sonra Refah'a yönelik en şiddetli baskınları başlatan “İsrail” hiçbir zaman uluslararası bir karara saygı duymadı.

Eğer “İsrail” savaş yoluna devam ederse uçuruma gidecektir. Netanyahu saldırganlığını sürdürmek isterse uçuruma ve felakete sürüklenir.

Kuşatma altındaki Gazze 7 Ekim'de şaşırttı, Lübnan'daki direniş de 8 Ekim'de cephe açarak şaşırttı. Yemen savaşa bu kadar güç ve cesaretle girerek sizi şaşırttı, Irak da sizi şaşırttı.

Direnişimizden sürprizler beklemesi gereken sizsiniz. İşgalcinin bizim cephemizde başvurabileceği tüm  senaryoları inceledik.

İlk günden itibaren cephemiz açıkça Gazze'ye destek oldu. Cephemizin ikinci hedefi Lübnan'a yönelik her türlü önleyici işgal operasyonunu engellemekti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir