• DOLAR 33.998
  • EURO 37.853
  • ALTIN 2820.801
  • ...

Bu satırların yayınlandığı saatlerde belki de Şehit Önder İsmail Heniyye ve Şehit Fuat Şükür’ün ve diğer tüm şehitlerin intikam saldırısı başlamış olacak. Direnişin intikam saldırısı kesindir ve Siyonist çete için yıkıcı olacak. Başta İran İslam Cumhuriyeti, Hizbullah ve HAMAS yetkililerinin, karar merciindeki direniş liderlerinin açıklamaları ve net tutumları olmak üzere tüm gelişmeler ve belirtiler direnişin intikam saldırısının kesin ve çok şiddetli olacağını gösteriyor.

Vahşette ve barbarlıkta sınır tanımayan, hiçbir ahlaki ve insani değere sahip olmayan, kadın ve çocuk katili bu terörist çetenin var olma hakkı yoktur ve olamaz. Bu terörist çeteye devlet diyen, devlet olma hakkını savunan, iki devletli çözüm masalları okuyan hiçbir devlet ve oluşuma güven olmaz ve direniş artık bunlara güvenip itibar etmiyor.

Yiğit komutan Yahya Sinvar’ın liderliğindeki HAMAS ve diğer Filistin direniş hareketleri Siyonist çeteye karşı duruşlarını hiç olmadığı kadar netleştirdiler. Filistin’deki İslami direnişin artık tek bir hedefi var; Siyonist çeteyi çökertip dize getirmek… Zelil bir şekilde işgal ettiği toprakları bırakıp kaçmasını sağlamak…

HAMAS, büyük şeytan Amerika’nın ve müttefiklerinin Siyonist katliama kılıf uydurmak ve Siyonist katillere zaman kazandırmak amacıyla ikide bir gündeme getirdikleri barış görüşmeleri, ateşkes buluşmaları komedisini alıp onların başına çaldı ve direnişin başlatacağı büyük saldırıya katılmak için hazır olduğunu ilan etti.

Hizbullah, artık an meselesi olan büyük gün için adresleri belli olan siyasi ve askeri tüm bürolarını ve karargahlarını boşaltıp tamamıyla yer altına çekildi. Nasrallah, intikam saldırılarının kesinlikle olacağını ve Siyonistlere dehşeti yaşatacaklarını ilan etti.

İran İslam Cumhuriyeti günlerdir tatbikat üstüne tatbikat yapıyor, hava savunmasını güçlendirmek için bir taraftan Rusya’dan gelişmiş silahlar alırken öbür taraftan kendi ürettiği yeni silahları askeri birliklere dağıtıyor.

Ensarullah, Irak İslami Direniş Grupları, Suriye’deki direniş yanlısı hareketler ve hatta Ürdün ve Bahreyn’deki silahlı gruplar da büyük bir hareketlilik içinde…

Siyonist rejim diken üstünde… Amerika’nın, Batılı devletlerin, müttefik Arap rejimlerinin tüm destek ve koruma çaba ve sözlerine, her tarafı savaş gemileri ve uçak filolarıyla doldurmalarına rağmen siyonistler panik içinde gelecek saldırıyı bekliyor. Bizzat işgal topraklarındaki Siyonist medya organları ülkede büyük bir panik, korku ve psikolojik çöküntünün hakim olduğunu, halkın gıda ve yakıt stoklayıp evlerine kapandığını, Siyonist kitlelerin korkudan ötürü yoğun bir şekilde içki ve uyuşturucuya sığındığını, psikiyatri doktorlarına başvuruda patlama yaşandığını, askeri ve siyasi yetkililerin tüm toplantılarını yer altında yapmaya başladıklarını, şimdiden kendileri için yer altı sığınakları ayarlamaya giriştiklerini haberleştirmeye başladılar ve her gün Siyonist medyada bu tür haberler yer buluyor.

Savunmasız çocuk ve kadın öldürmeyi zafer diye yutturmaya çalışan bu korkaklar sürüsü, Allah’ın izniyle direniş güçleri karşısında büyük bir hezimet yaşayacak, Amerika da aynı hezimetten kurtulamayacak ve İslam topraklarında bir fitne üssü olarak kurulan Siyonist çete için bu hezimet yok oluş sürecini başlatacaktır.

Biz Müslümanlara, Filistin dostlarına, soykırım karşısında vicdanı kan ağlayan herkese düşen görev, direnişin zaferi için dua etmek, direnişe her türlü imkanla katkı sunmak, direnişi, direniş güçlerini, direniş liderlerini töhmet altında bırakmak isteyen fitne odaklarına aldırmadan direnişin arkasında durmak ve tüm eski defterleri kapatarak ümmeti esir almak isteyen bu Haçlı-Siyonist ittifakına karşı vahdet içinde hareket etmek olmalıdır.