• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
SON DAKİKA

İşgalci rejimin baş teröristi, yaptığı açıklamada sözde direnişi bitirdiğini açıklamıştı. Ama direniş beş dakika sonra cevap verdi. İşgal rejiminin sözde başkentine füze yağdırdı. Böylece söylediği tüm açıklamaların yalan olduğuna kendisi de şahit oldu. Her gün yalan söylemekten dolayı artık kimse ona inanmıyor. Onu destekleyen başta Amerika olmak üzere tüm batılı kukla liderler bile onun yalancı olduğunu anlamışlar ve yavaş yavaş cepheden çekilmenin yollarını arıyorlar.

Ama elhamdülillah Gazze mücahitlere sahip çıkıyor. Gazze toprağına sahip çıkıyor. Gazze izzetiyle ve şerefiyle direniyor. Düşmanların beklediği sabırsızlığı ve isyanı göstermiyor. Mücahitler aslanlar gibi Siyonist teröristleri avlıyor. Bırakın askerleri, tankları bile mücahitlerden saklanıyor. Mücahitlerin korkusu kalplerine sinmiş. Askerlerin altına bebek bezi bağlıyorlar. Psikolojileri bozulmuş. Sadece mezarlıklardan ceset çalıyorlar.

Evet, dünyada ilk defa mezarlıklardan ceset çalan bir ordu ile karşı karşıyayız. Mezar soyguncusu bu çete artık tam bir ahlaksız ve şerefsiz çıktı. Sivilleri gözaltına alıp kaçırıyor. Onlara işkence edip öldürüyor. Mezarlıkları buldozerlerle kazıyor. İçindeki cesetleri çalıyor. Allah’ım bunlar nasıl yaratıklar. Bunlar insan olamazlar. Hayvanların bile yapmadığını bu alçak, lanetli kavim yapıyor.

Dünya da bu alçak Siyonist çeteyi adam yerine koyup muhatap alıyor. Aslında onlar da bunların nasıl alçaklar olduğunu biliyor ama hepsinin de bu şebekenin elinde kasetleri ve gizli bilgileri var. Nerdeyse bütün batılı liderlerin bunlar gibi karanlık, kirli ve gizli pis ilişkileri var. En son Amerika’daki fuhuş çetesi Epstein’da siyaset, bilim ve askeriyeden tutun sanat ve müzik dünyası, kraliyet aileleri, iş adamları gibi bu yazıya isimleri dahi sığmayacak dünya çapında bir skandalın patlamasıyla bunu gördük. Dolayısıyla bunların böyle masum sözlerine, terör ve insan hakları ile ilgili anlatımlarına kimse kanmasın. Bunlar kuzu postu giymiş birer canavardırlar. Bunların insan ve insanlığa vereceği hiçbir şey kalmamış.

Ama Gazze öyle mi? Mücahitler öyle mi? Haşa! Onlar ellerindeki esirlere bile insanca muamele ettiler. Düşmanlarına bile merhamet gösterdiler. İzzetlice ve onurluca savaştılar. Ve hala savaşıyorlar. İslam dünyasının korkak sözde liderleri ise bir bardak suyu bile sivil halka ulaştıramıyorlar. Artık kıyamete kadar bu utanç onların yakasını bırakmayacak. Allah’ım sen bu izzetli ve şerefli savaşçılara yardımını esirgeme.