• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Dün Aksa Tufanı savaşının iki yüzüncü günüydü ve savaş hala ilk günkü gibi devam ediyor. İşgal ordusu, altıgün savaşlarında böbürlenip kibirlendiği gibi böbürlenip kibirlenemiyor. Mücahitler burnunu yere sürttüler. Ne esirlere ulaşabildiler ne de mücahitlere. Ama darbe üstüne darbe yiyorlar. Bir tarafta verdikleri ölü ve yaralılar, diğer tarafta halkın baskısı, dünya kamuoyunun tepkisi onları iyice köşeye sıkıştırmış.
 
Lakin bu savaşın asıl finansörü ve aktörü Amerika’dır. Amerika olmasa israil işgal devleti çoktan bir avuç mücahit karşısında bozguna uğramıştı. Amerika karadan, havadan ve denizden sürekli silah ve mühimmat gönderiyor. Her seferinde on milyarlarca dolar para gönderiyor. Amerikan halkı sokaklarda perişan halde ama yönetim tam bir siyonist kölesi olmuş. Amerika’nın büyük şeytanlığı Aksa Tufanı’nda bir kez daha kendini gösterdi.
 
Amerika tam bir şeytan gibi bir taraftan barış havarisi gibi açıklamalar yapıp Gazze’ye havadan yardım dağıtırken diğer taraftan da karşı tarafa silah ve para gönderiyor. Bir taraftan şu operasyona karşıyız, bunu istemiyoruz derken diğer taraftan israil ile de yapılan operasyonlar için beraber plan ve program hazırlıyorlar. Tam bir ikiyüzlü münafık şeytan… Birleşmiş Milletler’de işgalci israil aleyhindeki tüm kararları veto etti. O kadar alçak olmuş ki, yapılan tüm insan hakları ihlallerini görmemezlikten
gelerek insan hakları ihlali yok diye bütün dünyanın gözlerinin içine bakarak
yalan söylemekte... Bütün dünyadaki itibarı yerle bir olmakta…
 
Amerika siyonizmin kölesi olmuş. Amerika siyonizmin esiri olmuş. Amerika siyonizmin oyuncağı olmuş. Bu da Amerika’yı yakın bir gelecekte bir iç savaşa sürükleyecek demektir. Çünkü bir avuç azınlığın büyük bir ülkeyi bu şekilde sömürmesi herkesi rahatsız etmektedir. Amerikan halkı da bundan büyük bir rahatsızlık duymakta… Amerika’da siyonizme karşı büyük bir öfke var. Elbette bu meselenin onlara bir maliyeti olacak. Siyasi, askeri ekonomik vetoplumsal olarak... Allah adım adım Amerika’nın zalimliğini cezalandıracak. Önce Afganistan sonra Irak, Suriye, Ukrayna, şimdi de Filistin ile adım adım Amerika’yı önce ekonomik ve askeri olarak, sonra da siyasi olarak tüketecek. Elbette her şey bir anda olmayacak ama adım adım sonunu hazırlayan süreçleri işlemeye devam ediyor. O da emperyalist zalim devletler gibi tarihin çöplüğüne yuvarlanacak.
 
Zulüm ile abad olanın sonu berbat olacak.