• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Dünyada yapılan savaşların az çok bir hukuku oluyordu. Her iki taraf da bu hukuk çerçevesinde birbirlerine davranıyordu. Lakin bu Aksa Tufanı savaşında Siyonist israilin ortaya koyduğu vahşet hiçbir savaş hukukunu tanımadığını ortaya koydu.

Biz savaş hukukunu geçtik, insan hakkı alanında da tam bir vahşeti sergiliyor. Bunun yanında insanlık vicdanı anlamında da ne kadar vicdansız olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu Siyonist çetenin insan ve insanlık adına ne kadar tehlikeli bir tür olduğunu bütün dünya gördü.

Biz yıllarca Kur’an’ın İsrailoğulları hakkındaki birçok ayetini okuduk, tefsir ettik. Bir avuç israiloğlu, nasıl oluyor da bu kadar yekun bir yer tutar diye hayret eder ve hikmetini arardık. Şimdi anladık ki, bu bir avuç olan saf kötülüğün dünyayı bozmaya yeterli olduğunu anladık. Aynı necis bir şeyin temiz bir şeye karışması gibi, kendi az ama bozduğu çok oluyor. Bunlar da sayı olarak az ama suyun başını tuttuğundan daima o suyu kirletiyorlar. Dolayısıyla iş sayı ile alakalı değil, zihniyet ile alakalı bir meseledir. Bu zihniyet dünyanın hiçbir yerinde yönetime gelmemeli, güç ve iktidar sahibi olmamalı. Çünkü olduğu zaman dünyanın dengesini değiştirmekte, dünyanın her tarafını büyük bir kötülük sarmaktadır. Bu bizim gördüğümüz buz dağının küçük bir kısmı. Bir de suyun altında gizli olan çalışmaları var ki, bu daha dehşetengiz bir kısımdır. Onun da bazen az bir kısmını duyuyor ve öğreniyoruz. Dehşetten inanamıyoruz.

Evet, dünya, sadece savaşta değil, bu zihniyetin üretim yaptığı bütün alanlarda toplumu ifsat ettiğini, ekini ve nesli bozduğunu bilmeli. Bu zihniyetin insanlığa savaş açtığını bilmeli. Kendinden başka bütün insanlığın düşmanı olduğunu idrak etmeli ve ürettiği bütün ürünlere titizlikle mesafe koymalı. Çünkü bu kavmin zihniyeti kirli. Düşüncesi kirli. Bu zihnin ürettiği her şey kirli ve zararlıdır.

Dolayısıyla biz bunların şu anda savaştaki ahlaksızlığını, vicdansızlığını ve vahşetini görüyoruz. Ama şuna inanın ki bunların ürettiği tüm gıdalar, fikir adamlarının ürettiği tüm fikirler, laboratuvarlarda üretilen tüm deneyler en az savaşları kadar kirli, zararlı, adi ve insanlık düşmanıdır. Bunlar her alanda ahlaksız, vicdansız bir üretim yapmaktadır. İnsanlık bunlara karşı tetikte olmalı. Çünkü bunlar insan ırkının düşmanı ve külliyen zararlı düşünceler üreten bir biyokimya fabrikasıdır. Bunların insanlıkla bir alakaları kalmamış.