• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Aksa Tufanı gerçekten bir tufan oldu. Herkesi vurmaya başladı. Kimini sözleriyle, kimini duruşuyla kimini de eylemleriyle vurdu.

Aksa Tufanı bir gemi oldu. Kimisi binip kurtulacak kimisi de boğulacak. Kim Gazze’nin yanında kalıp direnecek kim de bahaneler arkasına saklanıp seyredecek bunu belli etti. Ve Gazze gemisine binmeyen helak olacak. Önce milletin gözünden düşecek, sonra da tarihin gözünde ve en sonunda da Allah’ın indinde.

Aksa Tufanı bir mihenk taşı oldu. Söz söyleyenler ile iş yapanlar belli oldu. Bu tufan ümmete bir lider yetiştirecek. Sahte liderleri süpürüp atacak. Özgür insanları ortaya çıkaracak.

Aksa Tufanı bir yiğit meydanı oldu. Kendisine güveneni meydana çağırıyor. Bağırıp çağıranları iş yapmaya davet ediyor. Sözün bitip eylem zamanının geldiğini haykırıyor. Eyleme geçmeyenin de sözlerini çöpe attırıyor.

Aksa Tufanı bir özgürlük mücadelesi oldu. Kim esir kim özgür belli oldu. Siyonizm’e esir olanlar ile özgür olanları gösteriyor. Bütün dünya da bunu görüyor. Kimseden saklayamıyorlar. Çünkü iş eyleme geldi mi kimse bundan kurtulamaz. Efendilere kim itaat ediyor, mazlumlara kim yardım ediyor belli oldu. Uhud Savaşı’nda son anda dönenler ortaya çıkıyor.

Aksa Tufanı yüzlerdeki maskeyi indirdi. Kim nerde hangi tarafta belli oldu. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ kaidesinin zamanı geldi.

Aksa Tufanı acizleri ortaya çıkardı. Normal zamanlarda yiğitlik taslayanların da ne kadar aciz oldukları belli oldu. Kendi ülkesinde Müslümanları tel örgülere mahkûm edenleri mi dersin, kendi ülkesinden kalkan gemilere mani olamayanları mı desin, ülkesinin sınır kapısına hükmü geçmeyenleri mi desin. Aman Allah’ım biz ne durumdaymışız!

Aksa Tufanı ümmetin ne halde olduğunu gösterdi. Ümmetin ne başı ne de ayakları var. Ümmet kendisi için yeni bir arayışa girecek. Çünkü acizlerden lider olmaz.

Aksa Tufanı tam bir tufan oldu. Ve önüne geleni sürüklemekte...  Nuh’un gemisi gibi oldu. Kimi binip kurtulacak, geriye kalanlar da boğulup helak olacak.

Hala geç değil, sular yükselmişken bile son çağrılarla da bu gemiye bindin bindin, binmedin mi artık kapılar kapanacak. Bu imtihan çok çetin olacak!