• DOLAR 32.533
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2421.62
  • ...

HÜDA PAR kazandı?

Özellikle müzmin cenah, yani Sol Kemalist kesim 14 Mayıs seçimlerinin en büyük kazananın kim olduğu sorusu sorulup duruyor.

Bu kesimin birçoğunun üzülerek, ıksırıp tıksınarak itiraf ettikleri şu gerçeği bir kez de biz yazalım;

“14 Mayıs seçimlerinin en büyük kazananı HÜDA PAR’dır.”

Kurulduğu günden beridir uluslararası basın ve Türkiye’deki ulusal medya organları tarafından üzerine ‘Görünmezlik Pelerini’ atılmış olan HÜDA PAR ve camiası, bu seçim vesilesiyle tanınmasının önündeki bu engellerden kurtulmuş ve ilk defa bu denli yoğun bir teveccühle halkı ile hasbihal etme imkanı bularak kendini anlatmıştır.

Bir siyasi parti için en önemli unsur, doğru tanınmak ve doğru anlatılmaktır.

HÜDA PAR için, bu seçimde bir başarıya imza atarak aday gösterilen 4 adayını meclise gönderebilme başarısı kadar önemli olan diğer bir kazanç da Türkiye ve Dünyaya kendini ifade etme imkanını bulabilmesidir.

HÜDA PAR, seçimde doğru adamın tarafında ve doğru adamlarla durarak büyük bir kazanım elde etmiştir.

SOROS ÖLDÜ FİTNESİ KITALAR DOLAŞIYOR

Birçok ülkede turuncu darbeleri, sapkın örgütleri ve aile düzenini bozmaya yönelik birçok dernek ve vakfı finanse eden ABD'li finans spekülatörü George Soros, 92 yaşında öldü.

12 Ağustos 1930 tarihinde, Budapeşte’de dünyaya gelen Soros, 1947'de İngiltere’ye göç etmiş ve Londra Ekonomi Okulu'ndan (London School of Economics) mezun olarak dünya ekonomisinde söz sahibi olacak adımları atmaya başlamıştı.

‘ABD'li milyarder ve yatırımcı’ denilerek tanıtılan George Soros’un, Mart 2021 itibarıyla net servetinin 8.6 milyar dolar olduğu ve günümüze kadar sivil toplum kuruluşlarına 32 milyar dolardan fazla tartışmalı fonuyla destek verdiği biliniyor.

Soros’la ilgili ilk tepkiler İngiltere’de 16 Eylül 1992 tarihinde gerçekleşen ve tarihe 'Kara Çarşamba' olarak geçen ekonomik krizde döviz kuru ile oynayarak sadece bir gün içerisinde toplam 1.1 milyar dolarlık bir kar elde etti.

Renkli Devrimler diye tarihe geçen devrimlerle Rusya’ya karşı bazı ülkelerde kalkışmaları finanse ettiği ortaya çıkan Soros, ince siyasetiyle Rusya’nın hışmından kurtuldu.

Ancak bunun asıl sebebinin aslında memurluğunu yaptığı söylenen önce Rostchild sonra da Rockefeller Ailelerinin orantısal yaptırım gücüyle alakalı olduğu anlaşıldı.

Kalp krizi geçirdiği söylenen Soros’un Türkiye ile ilgili de çok sayıda spekülatif haber çıktı.

Ancak seçim gecesine denk gelen ölümü arada unutuldu. Oysa George Soros, sıradan bir insan olmadığı gibi yeryüzündeki neredeyse herkesi etkileyecek büyük projelerin altında imzası olduğu gerçeği onu önemle ele almayı gerektiriyor.

Bu projelerinden birkaçı:

* Ermeni Kültürü ve Dayanışma Derneği

* Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği

* Koç Üniversitesi – Türkiye Seçim Araştırması 2015,

* Muş Kadın Çatısı Derneği – Çocuk İstismarına Dur De! 2,

* Ortak Gelecek için Diyalog Derneği – Doğruluk Payı,

* Pembe Hayat Lgbtt Dayanışma Derneği – 5. Pembe Hayat Kuirfest,

* YUVA Derneği – Suriyeli Mültecilere Destek Projesi…

George Soros, bu ve benzeri dernek ve vakıflardan yaklaşık 70 tanesini sadece Türkiye’de finanse ediyor. Ve bu dernek-Vakıflara milyonlarca dolar parayı karşılıksız olarak devamlı bir şekilde gönderiyor.

Doğrusu bu işi sadece Türkiye’de de yapmıyor.

Dünyanın birçok ülkesinde bu faaliyetleri artırarak sürdürüyor.

Dünya çapında yürütülen belli başlı birkaç projesi var ki bunların ‘İnsanlığın başına getirilen en kötü senaryolar’ olduğu söylenebilir.

-Mülkiyetsiz Toplum,

-Ailesiz Toplum

-Nakitsiz Toplum

-Cinsiyetsiz Toplum….

Bu ve benzeri projelerin uygulandığı bazı Batılı ülkelerdeki sosyal dokunun ne hale geldiği diğer ülkeler tarafından korkuyla izleniyor.

Dünyaca ünlü spekülatör, neden bu kuruluşları finanse ediyor? Sorusunu kimse sormuyor.