• DOLAR 34.037
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2796.516
  • ...

36°- 42° kuzey paralelleri ile 26°-45° doğu meridyenleri arasında yer alan memleketimizde; ahlaksız, namussuz, hırsız, arsız, küfürbaz, kumarbaz, fetbaz, aymaz, dıştan bakınca insana benzeyen, içinden kara lağımlar akan, insan formuna bürünmüş mahlûkların sosyal medyada, Narin kızımızın başına gelen felaketi nasıl istismar ettiklerine şahitlik ediyoruz.

Hz. İsa'ya atfedilen bir kıssada; Yahudiler, Hz. İsa'ya zina eden yakalanmış bir kadın getirmişler ve Hz. Musa'nın bu gibilere recm cezası verdiğini ileri sürerek buna ne diyeceğini sormuşlardır. Hz. İsa onlara, "İlk taşı günahsız olanınız atsın" deyince başta yaşlılar olmak üzere, birer birer dışarı çıkıp Hz. İsa'yı yalnız bıraktıkları anlatılır.

Marksizmi kendilerine din, Karl Marx’ı peygamber, Kapital’i kutsal kitap, nefislerini ilah edinen bu aşağılık zihniyetin, sapık ideolojilerinin kendilerine ilk ve tek emri şudur. 'Koşulsuz, şartsız, her şart ve zamanda İslam'a ve değerlerine saldır'.

Ülkede her türlü ahlaksız eylem ve fiilin baş aktörü, fıtrat dışı inanç ve yaşamların öncüsü olan bu zihniyet kadar, dünyada kötülükte 'en' olmuş başka bir topluluk bulamazsınız.

Hz. Nuh'un gemisini pisleten Nuh kavmi, Hz. Salih'in devesini kesen Semud kavmi, terazide hile yapan Hz. Şuayb'ın kavmi, Hz. Musa'yı çölde kovalayan Firavunun kavmi, Esfele safiline dönmüş olan bu güruhtan bir gömlek daha şerefliydi.

Narin kızımızın cinayetinin hiç bir yerinde, İslami camialarla alakalı nokta kadar dahi bir yakınlaşma yok iken; günlerdir Narin'i bahane edip, değerlerimize sövüp, kirli ideolojilerinin propagandasını yapıyorlar.

Organize şekilde bütün vekilleri ile şehirlerde yürüyüşler düzenleyip, nefretle İslam'a saldırıp sahte ağıtlar yakıyorlar.

Allah ile Kur’an ile Peygamber ile sorunu olan bu güruhlar, düşmanlıklarını açıkça ilan edemediklerinden, Narin kızımız üzerinden bütün kinlerini kusuyorlar.

Narin’in cinayetinden bu kadar rant elde edeceklerini bilseler, Narin yaşıyor olsaydı bunlar Narin'i kendi elleriyle öldürürlerdi.

Narin’in cansız bedeni üzerinden rant sağlamaya çalışanların aşağılık yüzünü çok iyi biliriz.

Toplu katliam, cinayet, adam kaçırma, orman yakma, baskı, tehdit, kaçakçılık ve uyuşturucu gibi akla gelebilecek bütün suçları işleyen, akıl almaz bir şekilde korunan, üzerine toz kondurulmayan ve hatta yüceltilen, dünyanın en ayrıcalıklı, insanlık düşmanı suç örgütü.

10 yaşında bile olmayan çocukları her eylemde öne sürerek ölümlerine ve yaralanmalarına sebep olan suç şebekesi.

Kendilerine destek vermeyen köylerdeki kadın, erkek ve çocuklara yönelik, sindirme ve cezalandırma eylemleri yapıp, mağdur edebiyatı yapan, şiddetin parçası ve faili olan, geçmişte bölge halkını asit kuyularına atan, tabutluk Toros arabalara bindirip ölüme götüren, rejimin kirli şebekeleriyle aynı merkezlere hizmet eden karanlık güç.

Kurban eti dağıtan 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşlarını vahşice öldürüp, 'üzeri cephane doluydu'  yalanlarını yayan yalan şebekesi.

Kemalizm ve Apoizm ruh ikizidir. İslam düşmanlığında birleşmişlerdir. İslam'ın hiç bir rengine tahammülleri yoktur.

Tüm amaçları ve kavgaları bu topraklardan İslam'ı söküp atmaktır.

Anadolu halkını asimile eden, İslamsızlaştırmaya çalışan, köklerinden koparıp atan Kemalizm, Müslüman Kürt halkı üzerinde yeterince başarı sağlayamayınca, Apoizm sahneye çıkarılmış ve Kemalizm'in yarım bıraktığı işi tamamlamaya çalışmıştır.

Onlar plan yaparken, Allah da plan yapıyordu. Allah, plan yaparken en hayırlısıdır.(Enfal 30)

Rabbimizin ayetinde belirttiği gibi, bölge Müslümanları çelik gibi iradeleriyle kirli şebekelerin bu planlarını alt üst etmiş, heveslerini kursaklarında bırakmış, İbrahimî bir direnişle tüm zulüm putlarını kırmışlardır.

Mesele Narin değil.

Anladınız mı?

Selam ve dua ile.