• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Karlıovalı öğrencilerden kutlu doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Karlıova ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen ve Hüseyin Hüsnü Tek Işık İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi ve 125`inci Yıl Anaokulunun öğrencilerinin ortaklaşa düzenledikleri kutlu doğum etkinliği, coşkuyla gerçekleştirdi.
 
Hüseyin Hüsnü Tek ışık ilköğretim okulu konferans salonunda düzenlenen etkinlik öğrencilerden oluşan gruplarla kutlandı. Programa katılan Karlıova Kaymakamı, ilçe müftüsü ve ilçe Özel İdare Müdürü ile çok sayıda vatandaşın etkinliği beğeniyle izlediği görüldü.
 
Ufuk Özmen`in Kur`an tilavetiyle başlayan program, İmam Hatip Lisesi Kız Grubunun çektikleri salavatlarla devam etti. İmam hatipli öğrencilerinden Saadet Örneğ`in okuduğu şiir ve 125`inci Yıl Anaokulu miniklerinin grup halinde seslendirdikleri ilahiler halkın büyük beğenisini kazandı.
 
Etkinlikte imam hatiplilerin Kürtçe seslendirdikleri ilahiler de beğeniyle dinlenirken, öğrencilerden H.İbrahim Yıldız`ın ağlayarak okuduğu şiir duygu dolu anlar yaşattı. Şiiri dinleyen katılımcıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.
 
Öğrencilerin sahnelediği tiyatro ve Hüseyin Hüsnü Tek Işık İlköğretim Okulu öğrencilerinin sinevizyon gösterimi ve okunan 40 hadisle etkinlik devam etti.
Program, Kürtçe okunan mevlit ve okunan dua ile sona erdi.
 
Etkinliğe katılan öğrencilerin velilerin de çocuklarını izlerken duygulandığı ve kendi aralarında çocuklarımız hep böyle eğitilsin dedikleri görüldü. (Bülent Temiz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri