• DOLAR 32.304
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2452.076
  • ...
Doğruhaber 5 Yaşında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber
Geride kalan beş yılda yüzlerce özel haber, onlarca araştırma dosyasına imza atan ve karanlıkta kalmış gerçekleri ortaya çıkarma başarısı gösteren Doğruhaber, dik duruşu ve ilkeli yayıncılığı dolayısıyla ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.
 
Hazırladığı her haberde kılı kırk yararcasına bir hassasiyet gösterilerek adalet ve hakkaniyete en üst düzeyde dikkat eden yayın kadromuz, okuyucuların da hassasiyetlerini dikkate alarak en küçük eleştiriyi bile göz ardı etmeyip toplumcu bir gazete olma özelliğini kendisinde barındırıyor.
 
Bu uzun soluklu yolda her türlü sıkıntıyı göze alıp Doğruhaber’i takip eden bütün okurlarımıza en içten duygularımızla teşekkür ediyor ve Rabbimizden Doğruhaber’e sahip çıkan tüm kardeşlerimizin hayırlarını kendi katında kabul buyurmasını diliyoruz.

DOĞRUHABER’DE NELER VAR?
GÜNCEL HABER: Hafta içerisinde meydana gelmiş olayları analiz ederek halkın temel sorunlarına eğilip ihtiyaçları giderecek veya elzem bilgileri okuyucuya ulaştıracak haberler, editörlerimiz tarafından ayıklanır, fuzuli bilgilerden arındırılan haberler en sade ve anlaşılır bir şekilde okuyucuya ulaştırılıyor.

GÜNDEM: Gazetemizin arka mutfağı olan yayın kurulumuzda hafta içerisinde gündemde konuşulan konular irdelenmekte ve bütün boyutlarıyla ele alınan konular haber merkezimizde işlenerek en doğru bir şekilde okuyucularımıza sunuluyor.

ÖZEL HABER: Profesyonel muhabir kadromuzla gündem dışında kalan; sosyal, ahlaki ve toplumsal konular araştırılarak ilgi çekici ve ibretlik olaylar işlenmekte, yaşanan hukuksuzluklar, mağduriyetler gündeme getirilmektedir.

DIŞ HABERLER: Dış haberler servisimizle dünyada meydana gelen olaylar, dezenformasyondan uzak bir şekilde okuyucuya sunuluyor. Olayların arka planına işaret eden haberlerimiz okuyucularımıza farklı bir bakış açısı sunuyor.

ARAŞTIRMA HABERLERİ: Özellikle tarihi konuların ele alındığı araştırma yazılarımızla statükocu tarih anlayışını kırarak geçmişte yaşanmış vakıalar birçok kaynaktan istifade edilip gazete sayfalarımızda yer alıyor.
 
Ayrıca topluma mal olmuş âlim, zahit ve İslam davası öncülerinin biyografileri hassas bir şekilde araştırılıp okuyucunun ilgisine sunuluyor.
İLİM İRFAN: Amacımız insanların ıslahı ve toplumun selametidir. Bu kapsamda yaptığımız birçok manevi içerikli haberle beraber 15. Sayfamızı da İlim İrfan sayfası olarak belirledik.
 
Her hafta farklı bir konunun ele alındığı sayfamızda sade ve pratik bilgilerle okuyucularımızın istifadesine sunulmaktadır.

MEHMET GÖKTAŞ: DOĞRUHABER BİZİM İÇİN BİR KARA SEVDADIR
Doğruhaber bir ibadet aşkı ve heyecanıyla hazırlanır, aynı coşkuyla baskıya gönderilir, aynı heyecanla dağıtılır ve okuyucunun eline ulaştırılır ve aynı aşkla ve heyecanla okunur ve okunanlar birileriyle paylaşılır.

Keşke bir görmüş olsanız. Gerçekten bütün aşamaları bir aşkın, bir sevdanın tecelli ettiği yerdir.

Ajanslardan haberlerin derlenişi, masaya yatırılıp titizlikle değerlendirilişi, başlıkların seçimi için yapılan hararetli toplantılar, bir sevdanın yaşanması gibidir.
 
Hele bir de o güleç yüzü ve parlayan gözleriyle Mirza kardeşin çay tepsisiyle gelişini bir görseniz…
Gerçekten gazetemizde her bir iş ibadet aşkıyla gerçekleşir.
 
Zaten Doğruhaberin binasında ayrıca ezan okunur ve bütün çalışanlar mescidde toplanır ve namazlarını cemaatle kılarlar.
Gazetemizin dağıtımı da yurdun dört bir yanında ayrı bir heyecandır, başlı başına bir davet ve tebliğdir. Hatta bu yarışın finalidir. Laf aramızda kalsın, biraz da maceralıdır.

Doğruhaber gazetesinin bütün bu aşamalarında görev yapan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Rabbimden başarılar niyaz ediyorum.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir