• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2407.482
  • ...
Iğdır'da Siyer Sınavı'nda dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 30 Ocak'ta düzenlenen Iğdır'da Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.  

Siyer Sınavı'nda dereceye giren ve dizüstü bilgisayar ödülünü kazanan Ercan Öner’in merkezde olmamasından dolayı ödülü kardeşi Özcan Öner’e takdim edildi. Tablet ödülü kazanan Hürriyet Ortaokulu öğrencisi olan Yunus Emre Yılmaz’a Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Karadeniz Koordinatörü Burhan Aslan ve Okul Müdürü Salih Akkuş tarafından takdim edildi.

6. Sınıf öğrencisi olan Yılmaz, kitabı 4 defa okuduğunu ve önemli yerleri not alarak çalıştığını ve bundan dolayı başarılı olduğunu ifade etti. Okul Müdürü Akkuş ise öğrencinin derslerinde de çalışkan olduğunu ve sınıf birincisi olduğunu belirtti.

Kol saati kazanan İsmail Mert isimli öğrenciye’de İnönü Ortaokulun’ da Platform koordinatörlerinden Burhan Aslan ve Okul Müdürü Rahim Aktaş tarafından hediyesi verildi. Ödül Kazanan Mert, kitabı son bir ay içinde aldığını ve 5 defa okuduğunu söyledi. Okul Müdürü Rahim Aktaş’ ta İsmail Mert isimli öğrencinin en başarılı öğrencilerden olduğunu ifade etti. Başörtüsü ödülü kazanan Kevser Öztürk’e de hediyesi evinde verildi.

Koordinatörlük yetkilileri son olarak sınavın yapıldığı Cumhuriyet Ortaokulun’da Okul Müdür Yardımcısı Murat Kaya’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. (Zülfü Dinç - İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir