• DOLAR 32.266
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2452.84
  • ...
İSMEDDER Gazetecileri  Tebrik Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- İstanbul Medya Mensupları Derneği (İSMEDDER) Başkanı Abdullah Aslan 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Zor şartlar altında çalışan gazetecilerin hak ettikleri değeri görmeleri ve gazetecilik mesleği önündeki tüm engellerin kaldırılması temennisinde bulunan Aslan yayımladığı mesajda,  şu ifadelere yer verdi: “Gazetecilerimiz, şartlar ne olursa olsun,  mesai mefhumu gözetmeksizin toplumumuzun temel hakkı olan heber alma ve bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Bu kapsamda toplumun sorunlarını gündeme taşıyarak sorunların çözülmesi noktasında gayret safr etmektedirler. Halkın yaşanan gelişemelerden haberdar olması için ter döken gazetecilerimizin bu amaç çerçevesinde yapmış oldukları hizmette karşı karşıya kaldıkları tüm engellerin ortadan kalkması, hak ettikleri hayat standartlarına ve en uygun çalışma ortamına en kısa sürede kavuşmaları temennilerini taşımaktayız.”

Aslan, “Mesleğin tüm zorluklarına rağmen görevini azim ve gayretle yerine getirmeye çalışan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, daha rahat ve güvenli bir ortamda aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam sürdürmelerini Allah’tan dilerim. Ayrıca başta meslektaşlarımızın olmak üzere tüm halkımızın da Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi. (Enes Durmaz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir