• DOLAR 32.256
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2401.126
  • ...

Teori ile pratik farkı tarih boyunca insanlığın temel farklılıklarından biri olmuştur.

Teori(Nazari) sadece insan aklının ürünü olduğu için birçok insan bunu “tembel, boş, zengin olup çalışmaya ihtiyacı olmayan insanların işi olduğunu söylüyorlar.

Eski Yunan filozoflarının şatafatlı evlerde oturup “Her şey” hakkında konuşup yorum yapmaları göz önüne alındığında bu tespitlerin yerinde olduğu söylenebilir.

Ancak günümüzdeki teorisyenler için bunları söylemenin doğru olmadığı ortada.

Neden mi?

Çünkü; kadim Yunan filozofları hemen her konuda konuşur, yorum yapar sonra da evlerine çekilirlerdi. Onlara; “Hep bir şeyler söylüyor ama neden hiçbir şey yapmıyorsunuz? Diye sorduklarında:

“Biz söyleriz (yani teori), yapmak (yani pratik) kölelerimize ait” derlerdi.

Günümüzde, her ne kadar donanımlı bir filozof yok dense de bu birilerinin felsefe yapmadığı ya da teori üretmediği anlamına gelmez.

Yalnız bugünün teorisyenleri keyif için teori üretmezler.

Teorilerinin Tüm dünyayı ve insanlığı etkileyecek türden olduğu söylenebilir.”

Burada birkaç teoriden ve bu teorilerin pratiklerinden birkaç örnek verelim

T1-Teori: Kıyamet Ambarı gibi projelerle yeryüzündeki tüm doğal tohumların toplanması Pratik: GDO’lu yani laboratuar üretimi tohumlarla tarıma yön verilmesi. Böylece İNORGANİK tarımdan İNORGANİK İNSANA bir çalışmanın başlatılması.

2-Teori: İnsanlık 2.0 denilerek “Trashumanizme” geçiş.

Pratik: Bunun için bilim ve teknolojinin istihdam edilmesi. “Uzun yaşa-sağlıklı yaşa” sloganı kulağa hoş gelse de yeryüzünde nüfusun iyice azaltılarak (500 milyon bırakılması). Geri kalan insanlar için böylesi bir yaşamın hesaplanması direkt olarak insanlığın tarih yürüyüşüne müdahale edilmesi

3-Teori: Beyindekilerin bilgisayara aktarılması

Pratik: Elon Musk’ın bu girişimiyle İnsan denen muazzam varlığın hiçbir mahremiyetinin bırakılmaması

4-Teori: Aşılar ve ÇİP’ler yoluyla hem nüfus ve üremeye hem de insan genetiğine ve kontrolüne müdahale

Pratik: (Koronavirüs hadisesindeki gibi virütik saldırılardan sonra)Aşı kampanyaları yoluyla NANO ROBOTLAR ile insanlar virüse karşı bağışıklık kazanacak ama bu nano robotlar ile insanlar “Rahat kontrol edilebilecek” Böylece insan bağımsızlığını kaybedecektir. (Tabii tüm bunlar ilk seviye Çipleme yani basit olanıdır. Bill Gates’in “Bundan sonra her 20 yılda bir yeni bir virüsle karşılaşacağız, yani virüslerle yaşamaya alışmalıyız!” söyleminden anlaşılan o ki Çiplemede ikinci seviyeye geçişin yolu da açılacak.

5-Teori: ID 2020 projesi ile Blokchain tabanlı ÇİP teknolojisine geçiş

Pratik: 2018’de Bill Gates tarafından basına yapılan açıklamalarla bu teorinin alt yapısının hazırlanmış olduğu görüldü.

6-Teori: Korona dolayısıyla ülkelerin IMF önünde kuyruğa geçmesi sağlanacak.

Pratik: IMF bu ülkelere borç verirken karşılığında hem Eko-siyaseti yapılandıracak hem de ülkelerin “Ekilebilir topraklarını satışa çıkarmalarını” isteyecek. Böylece dünyadaki ekilebilir araziler “ŞİRKETOKRASİ” denilen KÜRESEL ŞİRKETLERİN oluşturduğu yapı tarafından satın alınacak.

7-Teori: Sentetik beslenme.

Pratik: Bunun ön hazırlıkları şimdiden İskandinav ülkelerinde yapılıyor. Protein yüklü haplar insanların ET tüketiminin önüne geçecek. Böylece hayvancılık zayıflatılacak. Bazı filmlerde gösterildiği gibi insanların günlük olarak attıkları bir hap ile besin/gıda ihtiyaçlarının büyük kısmını karşılamış olacaklar.

8-Teori: Dijital yaşam tarzı.

Pratik: Korona ve sonrasında beklenen ikinci ve üçüncü dalgalarla insanlar ve tabii devletler dijital yaşam tarzına zorlanacak.

Bunun da ön hazırlıkları yıllar içinde yapılmış ve dünya genelinde bir “Tüketim toplumu” oluşturulmuştur.

Teorik olarak hesaplanan Dijital yaşamda dünyanın birçok ülkesinde “Mega Şehirler” oluşturuluyor.

Bunun yanında Model olarak planlanan “Dijital Şehirler” ve “Elit tabaka için de “Smart Şehirler” oluşturuluyor. Sırf tüketime dayalı yaşayacak Mega şehirlerin nüfusu azaltma projesinde kobay olacağı anlaşılıyor.

9.Teori: NEOM PROJESİ

Pratik: Robotların nüfusun %65’ni oluşturacağı “NEOM PROJESİ” Akabe Körfezi’nde Suudi Veliaht Prensi M. bin Selman’a ihale edilmiş 500 milyar $’lık bir proje. Bu proje sessiz sedasız yürüyor.

10.Teori: İnsanlarda tüm inançlara ve hususen Semavi Din(İslam’a) olan sempatiyi ortadan kaldırmaya çalışıyorlar

Pratik: Çünkü hem inanç hem de pratik boyutuyla bu küresel “ŞEYTANİ AKLIN”karşısında durabilecek tek inancın İSLAM olduğunu iyi biliyorlar.

Çünkü İslam, onların transhumanist yaklaşımlarına karşı “İNSAN-I KAMİL MODELİYLE” sahneye çıkabilen tek inanç. Bundan dolayı İslam inancı ve İslam Dünyasıyla özel olarak uğraşıyorlar, onların bu planlarını sekteye uğratabilecek bir güç varsa o da İslam Dünyasının sahip olduğu “Ümmet olma” şuurudur.

Son Söz:

Bu küreselci paganist kesim yani kendilerini “Güneşin çocukları- Fravun’un torunları- Yeryüzünün Efendileri…” olarak tanıtanlar Yüce Allah’ı (c.c.) hiç hesap etmiyorlar.

Yüce Allah’ın (c.c.) daha önce de her şeye hakim olmaya ve “Ben yeryüzünün en büyük ve tek ilahıyım!”diyen Fravun’a, Nemrud’a ne yaptığını önemsemiyorlar.

Oysa “Allah (c.c.) ihmal etmez sadece mühlet verir”

Tüm teorilerin ve tüm pratiklerin son noktası:

“Yüce Allah (c.c.) azıp yoldan çıkan her zalimin cezasını verecektir!”