• DOLAR 32.603
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2498.603
  • ...

Putin 2013 yılında Moskova’daki ‘Yahudi Müzesi’ni ziyareti esnasında çok önemli açıklamalarda bulunuyordu.

Putin “Rusya tarihinin kara lekesi olan Sovyetler Birliği'nin kurucu hükümet üyelerinin %80’ninin Yahudi olduğunu” söyleyerek aslında ülkeyi Yahudilerin elinden kurtarmaya çalıştığını ilan etmiş oluyordu.

Yahudi olarak bahsettiği kişilerin başında ilginçtir ki Lenin geliyordu.

Oysa Lenin, en büyük Rus Milliyetçisi ve Rusların makus talihini değiştiren büyük devrimci olarak yad edilegeliyordu.

Nitekim, Lenin’in ablasının 1932’de Stalin’e göndermiş olduğu belgelerin ortaya çıkması vs. Lenin’in bir Ukrayna Yahudisi olduğu gerçeğini ustalıkla gizlediğini ortaya koymuştu.

Mesele Putin ve Lenin’den açıldı ama asıl güncel mevzu Rusya Dış İşleri Bakanı Lavrov’un yaptığı ince gönderme idi..

Lavrov bir İtalyan televizyonuna verdiği demeçte, "(Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir) Zelensky'nin Yahudi olduğunu söylüyorlar. Bana göre Hitler'in de Yahudi kökleri vardı. En büyük Yahudi karşıtları, Yahudilerdir." İfadelerini kullanıyor.

Tabi tarihleri, kuruluş şekli ve çalışma biçimleri sır gibi saklanmaya çalışılan Siyonistler, bu konuya hemen itiraz edip tepki gösterdiler.

Ardından Siyonist İşgal Rejimi’nin Dışişleri Bakanı Yair Lapid, Yedioth Ahranoth'a bir röportaj veriyor.

Lavrov'un sözlerini, "Affedilemez, skandal bir açıklama, feci bir tarihi hata." şeklinde tanımlayan Lapid, Rusya'dan özür beklediklerini belirterek büyükelçinin israil Dışişleri Bakanlığı’na ‘kolay geçmeyecek bir görüşme için çağrılacağını’ söylüyor.

Akabinde Rusya'nın Tel Aviv Büyükelçisi Anatoly Viktorov, açıklama yapmak üzere Dışişleri Bakanlığı’na çağrılıyor,

İlginçtir Siyonist işgalciler, Rusya’dan ‘Özür dilemesini’ bekliyor ancak hem tarihçiler hem genetik uzmanları yaptıkları araştırmaların sonucunda Lavrov’u doğrulamış oluyorlar.

Mesela Belçikalı gazeteci Jean-Paul Mulders ve tarihçi Marc Vermeeren’in yayınladıkları çarpıcı araştırmanın sonuçları;

“Adolf Hitler’in DNA testlerinin sonuçlarına göre örneklerde 'Haplogroup E1b1b1' adı verilen bir kromozoma rastlandı. Batı Avrupa'da nadir olarak görülen bu kromozoma daha çok Fas, Tunus ve Cezayir'in kuzeyinde ve Sefarad ve Aşkenazi Yahudilerinde bulunuyor.

Bu sonuca göre Adolf Hitler'in nefret ettiği (söylenen) insanlarla akraba olma ihtimali var. Yüzde 18 ila 20 arası Aşkenazi, yüzde 8.6 ila 30 arası Sefarad Y kromozomu taşıyan Haplogroup E1b1b1 büyük oranda Yahudi soya işaret ediyor.”

Hitler’in kökleri İlluminate’ye dayanan ve gizemi meşhur ‘Thule Cemiyeti’ ile olan ilişkisi de değişik versiyonlar ve çarpıtmalarla birlikte gün yüzüne çık(arıl)ıyor.
Thule Cemiyeti ile ilintisi, Tibet Keşişleriyle olan temasları ve devamlı eşyada görünenin daha ötesiyle ilgili yaptırdığı araştırmalar da araştırmacıların ilgisini çekti.

Tüm bunlarla birlikte Hitler’in bir Yahudi olduğu halde “Holokost(Yahudi Soykırımı)” ile suçlanması oldukça ilginçtir.

Gerek ders kitaplarında gerekse de Hollywood kaynaklı film ve belgesellerde yıllarca Hitler’in Yahudilerden olabildiğince nefret ettiği işlendi.

Ancak ne hikmetse kendisinin de bir Yahudi olduğu ısrarla ve büyük bir maharetle gizlendi.

Şimdi Lavrov’un da Zelensky üzerinden önemli bir noktaya parmak basarak Hitler’in Yahudi olduğunu dile getirmesi haliyle şu sorunun da sorulmasını gerektiriyor:

Hitler Yahudi ise neden onca Yahudi’yi katletti?

Öncelikle; Lavrov’un gayesinin, Zelensky’den dolayı Ukrayna’ya sıcak bakan Siyonist işgal rejimini kendi yanlarına çekme gayreti olduğunu belirtmek gerekir.

Ancak tarihin bu tür kırılma anlarında bazı gizli bilgilerin de ifşa olması mukadderdir gerçeğiyle Hitler hakkındaki sır da ortaya dökülüyor.

Ayrıca Hitler’in ‘Milyonlarca Yahudi’yi katlettiği..” şeklindeki cümlede bulunan sayı sıfatının çok abartılı olduğunu vurgulamak gerek.

Çünkü II. Dünya Savaşı boyunca öldürülen Yahudi sayısı söylenenden (Yani 6 milyondan) çok çok azdır.

Hem Avrupa’daki diğer kavimlerin insan kaybı Yahudilerden çok fazladır.

1935 yılında yürürlüğe giren Nürnberg Yasaları ile Roman’lara,, Polonyalılara, Rus Tutsaklara ve işgal edilen bölgelerdeki halklara acınmamıştır.

Hal böyle iken neden sürekli (sözde)Yahudi Soykırımı işlenmektedir? Sorusunun cevabı da gayet basittir.

1948’de resmi olarak ilan edilen ‘israil’ isimli Siyonist işgal rejiminin varoluşuna giden yolda en önemli sebep olması yeterince düşündürücü değil mi?

Şimdi asıl can alıcı soru şu; Tescilli bir Yahudi (ve Aktör olan) Zelensky de (22-03-2022 tarihli Albert Pike’n Mektubu’ başlıklı yazımızda belirtilen) tarihi bir görev çerçevesinde mi hareket ediyor?