• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

İslam düşmanları fırsatını bulduğu her alan ve konumda İslam dininin kutsallarına hakareti adet haline getirmiştir. İslam`ın öz değerlerini değiştiremeyeceğini bilen küfür/küffar, bu değerlerle dalga geçerek Onun değerini düşüreceğini zannediyor. Bu amacına ulaşmak için belli periyotlarla İslam`ın kutsallarına hakaret ediyor.

2006 yılında Danimarka`da yayınlanan karikatür krizi ile başlayan bu kendini bilmezlik küfrün hesaplarını alt-üst etti. Dünyanın dört bir yanında Allah`a ve Resulüne iman etmiş Müslümanlar tarafından tepkiler gösterildi. Müslüman halk sokaklara, meydanlara çıkarak Peygamberine sahip çıktı. Üzeri tozlaşmış kitaplık misali sessizliğini koruyan Müslümanlar, üzerindeki tozu silip Peygamberine sahip çıktı. Gaflet uykusuna dalmış, günah bataklığına batmış, yaşlı-genç, zengin-fakir toplumun her kesimi meydanlara akarak Peygamberine olan bağlılığını ispatladı. Kişi ne kadar günahkâr olursa olsun, söz konusu Peygamber (sav) olunca O`na yapılan saygısızlığa karşı sessiz kalmayıp, Peygamberine sahip çıktı.

Küfrün planlı olarak yaptığı bu karalama çalışması hep ters tepti. Ümmetin uyanmasına, birlik ve beraberliğine vesile oldu. Peygamberine sahip çıkan ümmete Allah (cc), yeni kapılar araladı. Yeni kapıların aralanması için bunlar bir sebep oldu. &`;Peygamber`e Saygı Mitingi” ile başlayan meydanlara akma daha sonraları Hz. Peygamber (sav)`in kutlu doğumu ile zirve yaptı. Dünyanın dört bir yanında zalim yöneticilere başkaldırıp meydanlara akmayla da taçlandırıldı. 2006 yılında Peygambere Saygı ile başlayan meydanlara akma ümmete yeni kapılar açtı ve ümmetin uyanmasına sebep oldu.

Allah (cc), gaflet uykusuna dalmış kullarını uyarmak/inzar etmek için böylesi hadiseleri vesile kılmıştır. Depremler, sellerde bu minvaldendir. Böylesi hadiseler belli aralıklarla gerçekleşmektedir. Karikatür krizi ile başlayan hakaret, Kur`an`ı Kerim`in yakılması ile devam etti. Bugün ise İslam dinine ve O`nun Peygamberine hakaret içeren film yapılmakta ve İslam karşıtı duyguları tekrar harekete geçirme çabasındalar. Adeta Allah (cc), &`;Eğer sizler öz değerlerinize sahip çıkmayıp, onları yaşayarak korumazsanız din düşmanları onları hakaret konusu haline getirir” demektedir.

Böylesi hadiselerde ümmet geçmişte olduğu gibi Peygamberine sahip çıkmalı ve elinden gelen her türlü şeyi yapmalıdır. Peygamberin sahipsiz olmadığını, O`nun için canını ve malını feda edecek milyonlarca muvahhidin olduğunu, her şeyi ile İslam`ın öz değerlerine kendini siper edecek mücahitlerin olduğunu küfre göstermelidir.

Ey Peygamber Sevdalıları! Zaman Hz. Peygamber (sav)`e sahip çıkma zamanıdır. Ensar gibi Muhacir gibi O`nun sünnetine sahip çıkıp, O`nu küfrün saldırılarına karşı koruma zamanıdır. Hz. Peygamberin (sav) izzeti ve şerefi için; canını, malını, evlad-u iyalini feda edecek milyonlarca Müslüman`ın olduğunu gösterme zamanıdır. Meydanlara akıp küfre gücümüzü ve O`na olan sevdamızı gösterme zamanıdır.

Ey Peygamber Sevdalıları! Hz. Peygambere olan biatimizi yenilemeye, O`na ve O`nun getirdiklerine etmiş olduğumuz imanı tazelemeye, Peygamber Efendimiz (sav) için neler yapabildiğimizi göstermek için Diyarbakır İstasyon Meydanına bekliyoruz.

Ey Peygamber Sevdalıları! Yaşlı-genç, kadın-erkek demeden meydanlara akıp Peygamber (sav)`e saygı mitingine gelip, Hz. Peygambere olan bağlılığımızı göstermek için haydi İstasyon Meydanına…

Mesut Gözlü - Doğruhaber