• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...

“Bir gece, kendisine bazı ayetlerimizi gösterelim diye kulunu Mescid-i Harâm’dan çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ’ya götüren Allah eksikliklerden münezzehtir. O, gerçekten her şeyi işitmekte ve görmektedir.” (İsra-1)

Müslüman ümmetin içinde bir nokta olan zalim siyonizm illeti, bugün batıdan destek alarak Filistin’i işgal etmekte ve Filistinlilere zulmetmektedir.

Halbuki aklı başında olsaydı Müslümanlara zulmetmek bir yana, onları en güzel bir şekilde yaşatmak için canla başla çalışırlardı. Çünkü batı her zaman doğuda desteklediklerini yüz üstü bırakıp gitmiştir.

İstisnasız doğuda batı tarafından desteklenen bütün yapılar sonunda hüsrana uğramıştır.

Çünkü taşıma suyla değirmen dönmez. Çünkü zorla güzellik olmaz. Çünkü bir şey bir yere ait değilse, zorla oraya ait kılamazsınız. Bünye bunu kabul etmez.

Tarih boyunca Müslümanlar, Yahudi ve Hristiyan milletleri kendi içinde barındırdı. Onlara en güzel şekilde muamele etti. Ama ne zaman bu toplulukların eline fırsat geçti, hemen Müslümanlara ihanet ettiler. Ve kendi içindeki Müslümanlara zulmetmeye ve sürgün etmeye başladılar. Bugün de Filistin’de aynı senaryo ile karşı karşıyayız.

Ama unutulmamalıdır ki, bu senaryo bir şekli ile başarıya ulaşmış, diğer şekli ile kaybetmiştir. Eğer Müslümanlar gayrimüslimlerin arasında yaşamışlarsa bu senaryoda kaybeden taraf Müslümanlar olmuştur. Ama eğer Müslümanlar doğu toplumunda ve kendi çevresinde bu zulme uğramışsa kaybeden taraf gayrimüslimler olmuştur.

İste bundan dolayı da siyonist israil kaybetmeye mahkumdur. Çünkü sayıca az, kuvvetçe zayıf ve Müslümanların evinde Müslümana zulmetmektedir.

Şu anda çevresinde kendisine destek olan satılmış yöneticilere kesinlikle güvenmesin. Çünkü tarih tekerrürden ibarettir, Medine’de de münafıklar Yahudilere haber göndererek yerlerinden ayrılmamalarını, Müslümanlarla savaşmalarını ve bu savaşta kesinlikle onlarla beraber savaşacaklarını söylemelerine rağmen savaş başlayınca ortadan kayboldular.

Bugün de kim size ne söz verirse versin bilin ki bu sözler boştur. Müslümanlar size karşı harekete geçti mi söz verenler size ihanet edecekler, artık sizin sonunuz geldi demektir.

Ya adam gibi Filistinlilerin hakkını vererek birlikte yaşayın ya da Medine’deki Yahudiler gibi kendinizi geldiğiniz yere sürgüne hazırlayın.

Çünkü Allah’ın izniyle Müslümanlar bir gece size doğru yürüyüşe başlayacaklar. Ve Allah’ın ayetleri bir daha tecelli edecek.