• DOLAR 32.354
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2304.141
  • ...

Üç gündür Filistin direnişte, kıyamda, cihatta. Üç gündür siyonizme Filistin’i dar etmekte. Allah attıklarını isabet ettirsin.

Çoktan beridir kâğıttan aslan gibi şişirilen israil önce Lübnan’da, sonra Filistin’de Müslüman mücahitlerle karşılaşınca adeta kaçacak bir delik aradı. Bütün foyası ortaya çıktı. Ne kadar korkak ve beceriksiz oldukları dünyaya aşikâr oldu. Arkasında büyük şeytanlar olmazsa bir gün bile dayanamayacağını bütün dünya gördü.

Allah tarafından lanetlenen bu siyonist zihniyet, ne tarihten ne de günümüzden ders alıyor. İşi gücü, eline geçen ilk fırsatta zulmetmek ve dünyanın kanını emmektir.

O kadar kötülük yapıyorlar ki kısa zamanda bütün bir insanlığın nefretini kazanmaktadırlar. O kadar alçaklık yapıyorlar ki insan yaptıklarına tahammül edemiyor.

Dünya üzerinde bir avuç olmalarına rağmen bir dünya kadar zulüm yapıyorlar. İslam ümmeti içinde bir nokta olmalarına rağmen, zulümleri ile bir coğrafyayı ayağa kaldırıyorlar. Eğer ahmak olmazlarsa bir etraflarına bakarlardı. İnananların nasıl kin ve nefretle yaptıklarına baktıklarını görürlerdi ve gece uykuları kaçardı. Ama nerde? Hala zulümlerine devam ediyorlar. Hem de her geçen gün dozunu artırarak!

Bakın bugüne kadar sesini çıkarmayan diğer Filistinliler de ayaklandılar. Yarın ümmet de ayaklanacak. O zaman kaçacak delik bulamayacaklar. Hiçbir batılı devlet de onlara yardım edemeyecek. Çünkü zulüm ile abad olunmaz. Zalimin sonu berbad olur.

Elhamdulilah Filistinli mücahitler kıt imkanları ile kahramanca mücadele etmekte. Direnişte zafer üzerine zafer kazanmakta. İman imkan oluşturur. Azim ve sebat zafer getirir. Eğer Müslümanlar onlara daha fazla imkan tanısa inanın ki başka orduya gerek yok, Filistin’in aslan mücahitleri Kudüs’ü kendi başına kurtarır ve siyonistleri geldikleri yerlere gönderirler.

Diğer Müslümanlara düşen öncelikle bu Müslümanlara maddi anlamda yardım etmektir. Silah ve mühimmat ulaştırmak, göndermektir. İmkanları ölçüsünde bu zulmü telin etmek ve siyonist mallarına boykot uygulamaktır. Çünkü Siyonizm maddiyattan beslenmekte. Yahudi’nin malını alma canını al.

Şu anda Gazzeliler abluka içinde ve dünyayla bir bağlantıları yok. Buna rağmen bu kahramanlıkları gösteriyorlar. Allah attıklarını isabet ettirsin. Kendilerine güç ve kuvvet versin.

Allah’ım Bedir’de, Uhud’da ve Hendek’te görünmez ordularınla Müslümanlara yardım ettiğin gibi bu Müslümanlara da yardım et. Onları düşmanlarına karşı muzaffer eyle. Bu bayramı onlara çifte bayram ettir. AMİN