• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Nereden mi geliyor? Bugünkü HAMAS nereden gelmişse onlar da oradan geliyor ve gelmekteler.

İyi bakın hemen göreceksiniz, HAMAS ve onun içinden çıkan Kassam Tugaylarının her biri daha önceki Siyonist terör devletinin saldırılarında öksüz ve yetim bırakılmış, anneleri babaları, kardeşleri şehid edilmiş Müslüman yiğitler değil midir?

O halde bugün şehid edilen her bir Gazzelinin geriye bıraktığı her çocuk yarının Kassam Tugaylısı, yarının Ebu Ubeyde Tugaylısıdır.

Evleri yıkılan, şehirleri harap edilen, hemen yanı başında yakınları hunharca katledilen bütün çocuklar HAMAS’ın doğal üyesi değil de nedir?

Bitmedi, bu vahşeti yaşamasa bile birazcık geriden izleyen ne kadar Filistinli varsa onlar da bundan böyle ateşli bir HAMAS mensubu olmayacak mı?

Durun daha bitmedi. Filistin’i dışarıdan halka halka çevreleyen bu Ümmetin çocukları da bundan böyle HAMAS sevdalısıdır.

Ey sapkın Siyonistler, vahşi emperyalistler, sizin için daha korkunç olanını haber vereyim mi?

Gelmekte olan HAMAS’lılar sadece Müslümanlar değil, sizin içinizden, sizin dünyanızdan haktan ve haklıdan yana olan nice gençler de sizin karşınıza birer HAMAS’lı olarak dikileceklerdir!

Hiç beklemediğiniz bir anda, hiç beklemediğiniz meydanlarda, oturumlarda yakanıza yapışan HAMAS’lıları bulacaksınız.

Bir de bakmışsınız şehirlerinizin stadyumlarında Filistin’in, HAMAS’ın bayrakları sallanıyor, stadlar ve salonlar HAMAS’ın sloganlarıyla inliyor.

Ey Siyonist vahşiler! Bundan böyle en ufak bir sesten ve kıpırtıdan ürkeceksiniz, en yakınlarınızdan bile acaba HAMAS’lı mı diye şüpheleneceksiniz.

İnsan içine çıkamayacaksınız, rahatça yürüyemeyeceksiniz, koca dünya size dar gelecek.

Ey vahşi ve eli kanlı Siyonistler! Sadece gündüzleri değil geceleri de rahat uyuyamayacaksınız!

Hunharca öldürdüğünüz yavrular geceleri gelip yakanıza yapışacaklar, korkuyla yatağınızdan fırlayacaksınız. Eşkıyalıkla el koyduğunuz, size ait olmayan o evlerde asla huzur bulamayacaksınız.

Ve bir gün oralardan def olup gideceksiniz! Bilmem gittiğiniz yerde huzur bulur musunuz! Çünkü bu halinizle nereye gitseniz Allah’ın lâneti ve masumların ahı üzerinizde olacak.