• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Bu bir hakaret veya öfkeyle söylenmiş bir söz değil, bu bir gerçektir. Siyonist israil kuduz bir köpektir ve bugün kuduzluğu nüksederek zirve yapmış durumdadır.

Tarih boyunca insanoğlunun kuduz köpekle karşılaştığında fıtri olarak yaptığı şey onu itlaf etmek, öldürmek ve kireçlenmiş derin bir çukura gömmektir.

Yaşadığımız hayatta kuduz köpeklerden ilk büyük zararı o mahallenin ve sokağın çocukları görür. Kuduz köpekler için en çabuk ve kolay hedef çocuklardır, kadınlardır ve kendisinden kaçamayan zayıflardır.

Bugün Siyonist kuduzların yaptığı da aynı şeydir, kendisini koruyamayan zavallı çocuklardır, kadınlardır ve savunmasız insanlardır. Kuduz bir köpeğin sokaktaki yavruları daladığı gibi dalamaktadır.

Hatta kuduz köpekler Siyonist kuduzlardan çok daha şereflidir, onların arasına girer ve ısırabildiğini ısırır fakat bu kalleş kuduzlar çocukların bile arasına giremeden yukarıdan ısırıyor.

 

Elhamdülillah Siyonistlerin kudurduğunu sadece Gazze değil bütün bir dünya görüp şahit olmuş ve ayağa kalkmış durumdadır. Çünkü kudurmuş sapkın Siyonizm’in sadece Gazze ve Filistin’i ısırmakla kalmayacağını, ölçüsüz ve düzensiz bir alev gibi her yeri sarmakta olduğunu yakinen görmüşler, yaşadıkları ülkelerin yöneticilerini sus pus ettirerek emek ve alın terlerine çöreklenmiş bir yılan olduğunun farkına varmışlardır.

Ha gayret, Allah’ın izniyle insanlık âlemi ilk etapta Siyonistleri tükürüğe boğacak, dışarı çıkamaz hale getirecek, ardından da itlaf edecek, söylediğim gibi derin bir çukura gömecektir.

Bu bir boş hayal değildir, tarih boyunca bunlar kudurdukça itlaf edilip çukurlara gömüldüğüne insanlık şahittir. Şimdi yine o kudurma mevsimini yaşamaktadır.

Bugün ayağa kalkmış durumdaki insanlık âlemi bu kuduzu itlaf etmeden, derin ve kireçlenmiş bir çukura gömmeden oturmamalıdır, siyasiler bunun gerçekleşmesi için uğraşmalıdır.

 

Dünya bu anlamda ayağa kalkmışken İslam âleminde ve özellikle Körfez krallıklarında bir yaprağın dahi kıpırdamayışı da Müslümanları iyice düşündürmeli, neler yapmaları gerektiği konusunda kafa yormalıdırlar.

Ben bu konuda da ümitsiz değilim, Allah’ın izniyle Müslümanlar da patlayacak ve hem de öyle bir patlayacak ki, başlarındaki uyuz ve korkak krallar da o çukurlara gömülecekler inşallah.

Dua edelim.