• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Yaşanan bu vahşet, bu canavarlık bütün bir insanlığın vicdanının patlamasına doğru ilerliyor.

Siyonizmi ve Amerikan emperyalizmini yıkacak olan da bu vicdan patlamasıdır, unutmayalım.

Herhangi bir kapalı alanda gaz birikmesi gibi veya fay hatlarının enerji toplaması gibi insanlığın vicdanının da çok ciddi anlamda enerji topladığına ve uzun sürmeyen bir zaman diliminde bunun patlayacağına inanıyoruz.

Ve bu patlama şu anda patlamakta olan bombalardan hiç birine benzemeyen bir patlama olacak. Hem öyle bir patlama olacak ki, hedefinde sadece zalimler olacak, hedefinden hiç sapmayacak, başka hiçbir noktaya zarar vermeyen bir patlama olacak.

Düşünebiliyor musunuz, binlerce kilometre uzaklardan gelerek kendi öz ülkesinde yaşayan insanların üzerine en vahşi silahlarla ölüm yağdıran, özellikle binlerce çocuğu ve kadını hunharca katleden, hastanelerini, okullarını, ibadethanelerini cehenneme çeviren, üstelik kendi vatanlarında yaşamakta olan bu insanları terörist olarak niteleyen bu haydutları, bu canavarları insanlık izleyip duruyor.

Görünüşte bu zalimleri durduracak, karşı koyabilecek hiç kimse, hiçbir güç görünmüyor; ama işte bu noktada olup bitenleri çok net bir şekilde izleyen insanlığın vicdanı patlamak üzere enerji topluyor.

Her ne kadar bunun farkına varan siyonist ve Amerikan emperyalizmi bu vicdan patlamasının önüne geçmek için algı operasyonları düzenlese de vahşetlerini asla gizleyemeyecektir.

İnsanlığın bu vicdan patlaması ilk darbeyi ülkelerin hain yöneticileri yiyecek, daha sonra dalga dalga yayılarak zulmün merkezine ulaşacak inşallah.

İşte bu noktada bize düşen görev vicdanlara hitap etmek, vicdanların enerji toplamasına yardımcı olmak, bütün yolları kullanarak insanlığın vicdanına ulaşabilmektir.

Unutmayalım ki siyonistleri ve destekçilerini yeryüzünün hiçbir noktasında dışarı çıkamaz hale getirmek, yüzlerine tükürük yağdırmak onları silahla mağlup etmekten hiç de geri kalmaz.

Türkiye insanlığın vicdanını harekete geçirme konusunda bazı şeyler yapmaya başlamış olsa da bunu çok daha etkin bir şekilde yoğunlaştırma imkanına sahiptir. Bireyler olarak bizlerin de hem sanal alemde hem de gerçek alemde yapabileceği şeyler de çoktur.

Netice itibariyle insanlığın bu vicdan patlaması Siyonist ve Amerika emperyalizmine beklenenden çok daha büyük bir darbe indirecektir.

Bu duygularla cumanız mübarek olsun.