• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

İstanbul’da Galata köprüsünde Gazze mitinginden dönerken babası yaşındaki bir kişiye elinde tevhid bayrağı olması nedeniyle 21 yaşındaki bir genç yumruk ile saldırıya geçiyor. Ve ekliyor bir Türk olamadınız diye. Yumruğu yiyen amcamız vakarını hiç bozmuyor. Saldırganı güvenlik güçlerine teslim ediyor. Kendi çocuğu yaşındaki bir gençten yumruk yemesi değil tevhid bayrağına yapılan saygısızlığı affedemiyor.

Olayın medyaya yansımasıyla Fatih Altaylı isimli zat twett atıyor ‘eline sağlık ‘ diye. Attığı tweeti 3 saat sonra ise siliyor. Bu azgın azınlığın derdi Türklük müdür? Yoksa Türklük arkasına sığınmaya çalışıp açıktan yapamadıkları İslam düşmanlığı mıdır?

Acaba Arap’a ve Arapça’ya gösterilen tepki neden İngilizce’ye ve Avrupa’lıya gösterilmiyor? Asıl dertleri Türklük ise Türkçe ise ülkemizde Türkçe’den daha çok kullanılan İngilizce yazı, tabela ve giydikleri elbiseler üzerindeki İngilizce yazılara neden tepkisizdirler.

Türk İSLAM ile FATİH olmuştur.

Türk İSLAM ile fetih yapacak onura kavuşmuştur.

Türk İslam ile Mescid-i Aksa’ya ve Mescid-i Haram’a bekçilik yapma şerefine nail olmuştur.

Türklük İslam’sız eksiktir ve nakıstır.

Türk İSLAM ile şu anda hayalini dahi kuramadığı yerlere devlet kurmuştur bre nankörler!!! Düşmanlık yaptığınız ne Arap’tır ne Arapça’dır ne de Hilafet’tir. Sizin derdiniz İSLAM ile Müslümanlıkladır.

Kelime-i Tevhide sahip çıkan başta tüm siyasiler olmak üzere kıymetli halkımıza teşekkür ederiz.

Bu alçak saldırının arkasındaki en büyük altyapı muhakkak ki kurulduklarından beri ırkçılığı ülkemizde tekrardan hortlatmaya çalışan siyasi partilerdir. Gençliği nasıl zehirledikleri ortaya çıkıyor. Babası yaşındaki bir adama sadece elinde kelime-i tevhid bayrağı olduğu için yumruk atıyor. Bu neyin öfkesidir. Hem cahil hem öfkeli hem saygısız… Suç gencimizin  mi yoksa şiddet eylemlerini söylemleri ile teşvik eden Ümit Özdağlar ve Zafer partililer mi???

Birilerinin hala İslam’a ve değerlerine saldırabilmesinin en önemli nedeni de 23 yıldır iktidarda olup da muktedir olamayan İKTİDAR mıdır?