• DOLAR 32.251
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2418.465
  • ...
İsmail Heniyye'den şehit Salih El Aruri’nin taziyesine ilişkin açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, şehit Komutan Salih El Aruri’nin taziyesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Heniyye açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Müminler içinde Allah'a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir. ”
(Ahzâb - 23)

- Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Şeyh Salih El Aruri’nin şehadeti mübarek olsun. Her türlü gurur ve şerefle, şehitlerin yolunu devam ettirmek için daha fazla inanç ve kararlılıkla, yurt içinde ve yurt dışında tüm arenalarda kendini gösteren Filistin halkımızın, Arap ve İslam aleminin ve özgür milletlerin başı sağ olsun.

- Kudüs ve Mescid-i Aksa uğruna şehit olan Aruri ve arkadaşlarının kanı Gazze ve tüm Filistin topraklarındaki şehitlerin kanına karışmıştır. El Aruri suikastı, işgalin her yerde halkımıza yönelik vahşetini kanıtlıyor.

- İşgalci İsrail’in, Mücahit Şeyh Salih El Aruri ve arkadaşlarına Lübnan topraklarında düzenlediği suikast tam bir terör eylemidir, Lübnan'ın egemenliğini ihlaldir, halkımıza ve milletimize yönelik saldırı çemberinin genişlemesidir.

- Şeyh El Aruri’ye düzenlen suikast, Nazi Siyonist işgali yansımalarının sorumluluğunu taşımakta olup, halkımızın kararlılık, irade ve direnişini kırmayı başaramayacaktır.

- Hamas, liderleri ve kurucularıyla halkımız ve milletimizin onuru uğruna şehit veren bir harekettir ve asla yenilmeyecektir. Bu saldırılar onun gücünü, sağlamlığını ve sarsılmaz kararlılığını artırmaktadır. Liderlerine suikast düzenlenmesi, onları ancak daha güçlü ve kararlı hale getirmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir