• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Hizbullah, siyonist askerleri vurdu: Ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Lübnan'daki Hizbullah, Gazze'deki Filistin halkına ve direnişine destek amaçlı yaptıkları işgalci rejime yönelik eylemlerine devam ettiklerini bildirdi.

Hizbullah, salı günü yerel saatle 22.25'te işgal altındaki Filistin topraklarının sınırındaki El Merc bölgesinde işgalci düşman askerleri uygun silahlarla hedef aldıklarını belirtti.

Hizbullah, eylemde işgal askerleri arasında ölüm ve yaralanmaların meydana geldiğini kaydetti.

Hizbullah, ayrıca gün içinde işgalci rejim tesislerine ve araçlarına yönelik birkaç operasyon düzenlediklerini ve doğrudan isabet sağladıklarını bildirdi.

Bu açıklamanın ardından bir duyuruda daha bulunan Hizbullah, söz konusu operasyonun ardından işgalci düşman askerlerin, kayıplarını geri çekmek için olay yerine geldiklerini belirtti. Mücahitlerin, yerel saatle 23.00'te gelen bu düşman askeri grubu da güdümlü füzeyle hedef aldığını aktaran Hizbullah, bu operasyonda da işgalcilerden ölen ve yaralananların olduğunu kaydetti.

"Aruri suikastı karşılıksız kalmayacak"

Bu arada Hizbullah, Beyrut'ta işgal rejimi tarafından HAMAS Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri ve arkadaşlarının şehit edilmesini; Lübnan'a, halkına, güvenliğine ve egemenliğine yönelik ciddi bir saldırı olarak nitelendirdi.

Hizbullah, işgalin bu suçunun "asla karşılıksız ve cezasız kalmayacağını" vurguladı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir