• DOLAR 32.251
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2418.465
  • ...
Sıcaklıklar düşecek mi? Hava nasıl olacak?  19 Ekim hava durumu.. Meteoroloji uyardı: Kayseri, Sivas, Tokat..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 19 Ekim hava durumu raporuna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kayseri, Sivas ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK Mİ?

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, iç ve doğu kesimlerde 3-5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir