• DOLAR 32.247
  • EURO 34.942
  • ALTIN 2426.96
  • ...
HAMAS: Direniş savaşçılarını tutuklamak halkımızın devrimini durdurmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler, 4 Eylül 2022 tarihinde Ürdün Vadisi'nde asker taşıyan bir otobüse ateş açmayı ve yakma girişimini planlayan ve gerçekleştiren Burqin Vadisi sakini Mahir Türkman'ın tutuklanması üzerine HAMAS'tan açıklama geldi.

HAMAS Adına açıklamada bulunan yöneticilerden Abdulhakim Hanini, "Geçen Eylül ayında kahramanca Ürdün Vadisi operasyonunun faillerinden biri olan Al-Yamun köyünden Mahir Türkman savaşçısının bu sabah tutuklanması moralini bozmayacak. Filistin halkını direniş yolunu sürdürmekten caydırmayacak." dedi.

Mahir'in oğlu Muhammed ve yeğeni Ahmed'in eşlik ettiği kahramanca operasyonun, işgalcilere musallat olan bir kâbus ve sonsuza kadar unutmayacağı bir ders olarak kalacağına inandıklarını belirten Hanini, "Filistin halkı işgalcilerin ve yerleşimcilerin artan suçları karşısında boş durmayacak. Direnişçilerin ve zulme uğrayanların tutuklanması halkımızın devrimini durdurmayacak. Kahramanlarımız işgal derslerini kahramanlık ve sebatla öğretmeye devam edecek. Topraklarımızdan boyun eğdirilmedikçe unutmayacak. Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırı, tüm bölgelerde işgali ve yerleşimcileri yakmak için genişleyecek bir intikam ve öfke başlığı olacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir