• DOLAR 32.273
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2458.478
  • ...
10 ayda 35 Filistinli Çocuğu katletti  SİYONİST TERÖR REJİMİ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET ŞAKİR DİREKÇİ / DOĞRUHABER

Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi ırktan ve hangi inançtan olursa olsun çocuk masum kabul edilir ve buna göre çocuğun can güvenliğine azami dikkat edilir.

Ancak söz konusu olan işgalci terör çetesi olduğunda tüm değerler kolayca çiğnenir.

1948’de zulüm ve zorbalıkla işgal ettikleri Filistin toprakları üzerinde kurdukları Terörist Yahudi rejimin ömrünü uzatmak için her türlü katliama rahatlıkla imza atan bu karanlık ve kirli çete, bu yılın ilk 10 ayında 29’u Batı Yaka olmak üzere toplamda 35 Filistinli mazlum çocuğu katletti.

Merkezi Filistin'in Nablus şehrinde olan ‘Uluslararası Çocukları Savunma Hareketi- Filistin’ isimli insan hakları kuruluşu siyonist işgal güçlerinin çocukları hedef almaya devam etmesinin Batı Yaka bölgesinde Filistinli çocuklardan birçoğunun şehit edilmesine ve birçoğunun da yaralanmasına neden olduğunu dile getirdi. 

Kuruluşun, dün yayımladığı raporunda bu yılın başlangıcından itibaren Filistin'in işgal altındaki Batı Yaka bölgesinde ve Kudüs'ün doğu kesiminde İşgal güçleri tarafından öldürülen çocuk sayısının 29'u bulduğuna dikkat çekildi. Bu yılın ilk on ayında Filistin genelinde vahşice katledilen çocuk sayısının toplamda 35’i bulduğuna dikkat çeken kuruluş hayatını kaybeden çocuklardan 10'unun Cenin bölgesinden olduğunu belirtti.

Kuruluş, çocukların tümünün bedenlerinin muhtelif organlarına gerçek mermiler isabet etmesi sonucu hayatlarını kaybetmelerinin İşgal güçlerinin onlara öldürme kastıyla saldırdığını ortaya koyduğunu dile getirdi.

Raporda, sahadan toplanan bilgilerin İsrail güçlerinin çocuklara yönelik saldırılarında planlı bir şekilde özellikle onların bedenlerinin üst kısımlarını hedef aldığının tespit edildiğini, bunun da çocukların, öldürme veya ömür boyu sakat bırakma kastıyla hedef alındıklarının çok açık bir delili olduğuna dikkat çekildi.

KATİL ORDUNUN GENELKURMAY BAŞKANI KATLİAMLARLA ÖVÜNDÜ!

Tüm bu katliamlar sürerken katil işgalcilerin sözde Genelkurmay Başkanı, Batı Yaka'daki katliamlarla övünerek “gücün aşırı derecede kullanılmasının İsrail güçlerinde bir prensip olduğuna” işaret etti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İşgal güçlerinin 2022 yılının başından bu yana işgal altındaki Batı Yaka ve abluka altındaki Gazze'de katlettiği Filistinli sayısının 183'e ulaştığını açıklamıştı.

SİYONİST MEDYA GAZZE SALDIRISINDAKİ ÇOCUK KATLİAMINI İTİRAF ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Siyonist işgalcilerin ağustos ayında Gazze'ye yönelik saldırılarda da 6 çocuk yaşamını yitirmişti.

Siyonistlere ait medya kaynakları yayınladıkları haberlerde işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik son saldırılarında Gazze'nin Cibaliya Mahallesi'nde korkunç bir şekilde katledilen 6 çocuğun ölümünün İşgal askeri uçaklarının gerçekleştirdiği hava saldırılarından kaynaklandığını dile getirerek bir itirafa imza atmışlardı.

İŞGALCİLERİN ANLADIĞI TEK ŞEY GÜÇTÜR

Buna rağmen ‘Uluslararası Kamuoyu’ adı altında insanlığı kendi hegemonyalarında tutmaya çalışan Batılı ülkeler bu konuda dişe dokunur bir gelişmeye imza atmaktan çekindiler.

Vahşet sonrası ortaya çıkan tablo ‘güçlü bir kınamaya’ bile muhatap olmazken İslami direnişin yiğit önderlerinin devamlı söyleyegeldikleri “Siyonist işgalcilerin anladığı tek şey güçtür!” gerçeği bir kez daha kanıtlanmış oldu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir