• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Kutlu Doğuma destek olanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından Yıldırım Pazartesi Pazar alanında gerçekleştirilen "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (s.a.v.)" adlı Kutlu Doğum programına destek veren taşımacı kurumlar, servis şoförleri ve dolmuş duraklarına, maddi-manevi destek veren esnafa platform yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu adına teşekkür plaketlerini takdim eden platformun Bursa yetkililerinden Kemal Furat ve Hasan Şenol etkinliklere destek veren tüm kuruluşlara teşekkür ederek hayır konusunda yarışanlara Allah`ın müjdesi olduğuna vurgu yaptılar

Plaket alan dolmuş durak başkanlarından Saim Türker, taşımacılığı Allah ve Resulü için yaptıklarını dile getirerek, "Biz inanıyoruz ki, Allah`ın Resulünün şefaatini kazanmak istiyorsak, bu ve buna benzer etkinliklere tam destek vermeliyiz ki Allah`ın Resulü bizden razı olsun" dedi.

"Asıl plaketi Peygamber Sevdalıları Platformu hak ediyor"
Cumalıkızık Dolmuş Durağı Başkanı Naif Çelik ise, "Öncelikle bize böylesi ibadetler yapma imkânı veren Allah`a ne kadar şükretsek azdır. Bizim böyle ibadetler yapmamıza vesile olan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aslında bu plaketi onlar hak ediyor" şeklinde konuştu.

"Peygamber Sevdalılarını taşımak büyük bir şereftir"
Bursa Minibüsçüler Odası Başkan Vekili Adem Alkan, Peygamber Sevdalılarını taşımanın bir şeref olarak gördüklerini ifade ederek, "Minibüsçüler odası olarak Allah`a hamdolsun ki, bize böyle ibadetler yapma imkanı veriyor. Bu güzide insanları taşıma imkânı yaratıyor" dedi.

Bundan sonraki etkinlikler içinde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Alkan, "Keşke sürekli biz bu tür konularda Peygamber Sevdalılarına destek olup yardım edebilsek" ifadelerini kullandı. (Zeki Aras-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri