• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Halktan Peygamber Sevdalıları Platformu`na teşekkür-foot
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis`te hafta sonu binlerin iştirakiyle gerçekleştirilen "Kutlu Doğum" etkinliğine katılan halk, programı organize eden ve kendilerini bu hayra çağıran özelde BEST-DER genelde Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür etti.
 
Programdan duydukları memnuniyeti dile getiren Bitlisliler, on binlerin peygamber sevgisiyle ellerinde tevhid bayraklarıyla bir araya gelmesinin halkın inançlarına ve değerlerine olan bağlılıklarının göstergesi olduğunu söyledi.
 
Bu toplum İslami ve insani değerlerine bağlı bir toplumdur
Halkın İslami değerlerine bağlı olduğunu belirten Bitlisliler, "Miting alanında yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, esnafıyla köylüsüyle, işçisiyle işsiziyle 7`den 70`e her kesimden toplanan binlerin, birliği, beraberliği ve kardeşlik duygusunu yeniden tesis edecek olan tevhid bayrağını dalgalandırması, bu halkın inançlarına ve değerlerine olan bağlılıklarının göstergesidir" ifadelerini kullandı.
 
Bu etkinlikler insanları tekrar özüne döndürüyor
Yok edilmeye çalışılan insani ve İslami değerlerin, halkı kardeşlik esasları üzerinde bir araya getirecek olan bu tür etkinlikler sayesinde yeniden inşa edileceğini dile getiren halk, "Son zamanlarda Türkiye`nin birçok yerinde bu etkinlikler yapılmaktadır. Özelikle Diyarbakır, Batman ve benzeri illerdeki yüz binlerin ve milyonların katılımı bu etkinliklerin ne kadar önemli olduğu gösteriyor" dedi.
 
Rabbim bu etkinliği yapanların sayısını artırsın
Hafta sonu düzenlenen etkinliğe ailesiyle katıldığını ve çok memnun kaldığını ifade eden bir katılımcı ise, "Bugüne kadar yapılan mevlid etkinliklerinden çok farklıydı. Bu yapılan etkinlik insanın ruhunu tekrar asrısaadete götürüyor. Bu etkinlikleri düzenleyen peygamber sevdalılarına teşekkür ederiz. Yapılan etkinliklerin daha da artmasını diliyoruz. Rabbim bu etkinlikleri düzenleyenlerin sayısını artırsın ve çalışmalarını bereketlendirsin" şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir